Før Go’ Morgen Danmark

Måske kender du det med nærmest at tvangsgøre noget forud for bestemte ting. Jeg har noget, inden jeg flyver, men jeg har også noget nærmest rituelt inden foredrag og TV.

Den ene ting er en maske, selvom lige præcis masker ellers ikke står øverst på min liste. Men jeg har noget med de forhåndsvædede hyaluron-mættede og plaster-agtige af slagsen, når det gælder huden omkring og især under øjnene.

Idéen er lave en mini-dampbarriere, der hjælper med at holde på hudens fugt. Helt midlertidigt – vi taler om en virkning, der varer mellem to og fire timer. Og jeg bruger dem kun, når jeg skal noget, der kræver synet af ekstra friskhed. Der er mange muligheder, hvoraf flere indeholder for meget produkt, som så bliver noget snask i forhold til efterfølgende makeup. Sådan er det ikke med Dermalogicas lillesøster-mærke HDSYSTEM, hvor øjenmasken ikke bare køler bemærkelsesværdigt, men også indeholder en virkelig kløgtig sammensætning af beroligende alger, lysnende lakridsekstrakt og fugtmættende hyaluronsyre. Der er kun én ting at sige, og det er hurra. Korrekturlæseren bad om en forhandler, som kommer her.

Den anden ting er negleolie, og det lyder måske tosset, men det føles rasende godt at vide, at man er fugtforseglet til fingerspidserne. Og her fik jeg et virkelig godt tip af Mette-negledame, som vi kalder hende hjemme hos os. Et noget forsimplet navn i øvrigt til en international ekspert på området. Tippet er især til dig, der har nøgne negle, hvor hun viser (lige nu på min Instagram stories: @beautyspace), hvordan man buffer og forsegler neglen ekstra godt med negleolie plus et enkelt og meget billigt redskab. Se med her.

FOTO Jens Peter Engedal

19/06/2019
Sart hud på budget
Og hvorfor det er, vi ikke kan lide silikone
21/06/2019
VIND Bioeffect
Gælder også hypen fra forleden

Kommentarer

 • Anette Kristine Poulsen

  UNDSKYLD – neglevideo er lagt op under højdepunkter nu.

  @Lotte Munk, jeg ved det ikke, desværre.

  Stor hilsen Anette

  25/06/2019
 • Charlotte

  Tusind tak @Jette B

  24/06/2019
 • Jette B

  @Charlotte. Jeg har også ledt efter vidoen. Jeg tror det er buffer fra CND, Koala hedder den vist. Fås hos Nicehair.dk.

  23/06/2019
 • Lotte Munk

  Hej Anette
  Lige lidt noget andet. Ved du om Mini piller er bedre i forhold til almindelige p-piller, i forhold til pigmentforandringer?
  Mvh. Lotte

  22/06/2019
 • Jeg kan simpelthen ikke finde den storie igen hvor din negle dame fortæller hvilken buffer jeg skal bruge efter negle olien på rene negle. Kan du hjælpe mig med navnet på den Anette? Min negle lider nemlig efter jeg har fået for lavt stofskifte.

  22/06/2019
 • Jette B

  Bare rolig, jeg tager ikke sheet maske på før EFTER flyveturen.
  Tak for reminder om Lancome.

  21/06/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Pernille Frandsen, der er Dermalogicas forhandleroversigt – det er de forhandlere, der har dem. Du kan ikke købe dem online tror jeg.

  @ Jette B, du er en god researcher. Mht. sheetmasker, så er jeg ikke verdens største fan. Jo, altså de kan bidrage med bedre damp-barriere, men jeg har svært ved at fremhæve den ene frem for den anden. De fleste er for kolde og for våde efter min smag. Du skal nok advare dine med-passagerer, inden du tager en på. Så du ordene på Lancômes fra forleden?

  Stor hilsen Anette

  21/06/2019
 • Pernille Frandsen

  Tak Jette ❤️

  20/06/2019
 • Jette B

  @Pernille. Jeg har også ledt, fundet dem på nicehair.dk.

  @Anette. En god sheet maske til ansigtet efter en lang flyvetur?? Har brugt Matas’ egen, men du har sikkert et bedre forslag. Jeg skal til Kenya i oktober og trænger til en god maske efter flyveturen.

  20/06/2019
 • Pernille Frandsen

  Jeg kan simpelthen ikke finde de øjenmasker beskrevet på den side du linker til, er det mig der er tabt?

  20/06/2019
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Jette B, Big smile…lige hvad du spurgte om i går. Det er rigtigt. Spændt på, hvad du synes. CND olien og også Herômes olie er rigtig fin.

  Stor hilsen Anette

  20/06/2019
 • Jette B

  Tak. Yes, lige hvad jeg har brug for at vide om maske til øjnene. Jeg skal have fat i dem inden næste flyvetur.
  Jeg bruger CND negleolie, jeg har en lille flaske i tasken og en stor på natbordet. Jeg skal da også lige have den der poler sag.

  20/06/2019