Jeg har aldrig haft så pæne ben

BodyBlur

‘Sig mig har du fået farve på benene, eller snyder mine solbriller?‘, lød det i sidste uge på Bornholm fra en, der bedst kender mig med englænderhvide ben. Det generer mig nu ellers ikke at være hvid, men det er bare mere klædeligt, når huden bliver varmet en anelse op og samtidig kan kaste glød af sig.

Ét produkt har gjort en stor forskel for mig i år: Body Blur fra Vita Liberata i den absolut lyseste version, som er en slags farvet dagcreme til kroppen. Noget, jeg normalt ikke ville kaste mig over.

Og det er da også nemt at blive forskrækket, for førstehåndsindtrykket vækker minder til den gammeldags LDB-bruncreme. Men kun indtil den bliver fordelt på huden, hvor den nærmest på magnetagtig vis smelter ind. Som om den hører til på de ben. Uden overgange, uden at se makeuppet ud.

Generelt er jeg ihærdig med netop benene, hvor huden er mere tør end eksempelvis i ansigtet. Så noget af succesen ligger også i daglig fugtforstærkning (ofte lige inden sengetid) med Rønsbøls Mist eller Rudolphs Aftersun Spray efterfulgt af en bodylotion eller en god olie blandet med lidt selvbruner – det sidste bare en eller to gange om ugen. Vær opmærksom på ikke at have for fugtmættende ben, når du smører blurcremen på.

BODY BLUR begejstrer mig, og også de her anmeldere. Men vigtigst er det selv at få syn for sagen. Og her er det nemt at troppe op i Matas eller Magasin med rene, fugtmætte ben og teste af (husk vådservietter til hænderne).

HELE BORNHOLMERHYLDEN lander på bloggen i morgen.

@beautyspace på INSTAGRAM 

FOTO LV

07/08/2017
Så galt kan det gå
Undgå, at vanen vinder over smagen
09/08/2017
Hvad vrede damer ikke vil høre om deres creme
Ordet, der får folk til at købe deres hudpleje andre steder

Kommentarer

 • Charlotte Riis

  Anette, tak for svar .
  På Pharmacyclub.net kan SkinCeutical købes for ca 30% mindre end andre steder.
  Er det forresten meningen af SkinCeuticals C vit produkter lugter med harsk?

  10/08/2017
 • Lykke Kjeldsen

  Er nysgerrig..bruger i en handske til og smøre/glatte ud med?? Eller de “bare næver”??
  Har lige bestilt den omtalte selvbruner.

  10/08/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Inge G – åh jeg er glad for mange. Både Xellence Harmony Nutri Balance Body Oil og Tromborgs kropscreme.

  @ Borka – jeg er sikkert langsom, men hvad mener du? Altså hvilken blur creme? Har ingen favorit, hvis det er den du mener.

  @ Zarah – haha, nej, den dufter skam fint.

  @ Mette Sloth – den ER overraskende fin, nem at bruge og ja..bare enkel.

  @ Charlotte Riis – GODT at være savnet. Tak for det. Jeg opbevarer kun after sun på køl. 1. Eller bare på badeværelset. 2. Begge dele, ikke samtidigt. 3. Nej desværre, burde jeg?

  @ Marie R – Det kræver lidt forarbejde. Først godt skrubbearbejde (med scrub eller vaskeklud), så lagring af fugt (se metode til ansigt fra modeugen 10/8), så bland selvbruner med en anelse alm. creme og massér ind. Gentag efter et par dage. Lad mig vide om ikke det bliver virkelig fint.

  @ Christina – åh, det glæder mig at du også er fan. Jeg har ikke prøvet den med hvidt tøj, men man skal nok ikke udfordre skæbnen.

  @ Fru Striib – 1000 tak fordi du deler din erfaring. Det er det, der er så herligt med kommentarfeltet.

  @ Helle Rick – Lige præcis med Body Blur har jeg nok ikke formuleret mig præcist nok. Jeg bruger dagligt en fugtmist og en lotion på benene, men jeg lader begge dele tørre min. 20 min inden jeg smører Body Blur på. Jeg oplever ikke, at den smitter af. Prøv bare med mist – lad huden absorbere – og så på med Body Blur. Kan du bruge for meget måske?
  Lad mig vide, hvordan det går.

  Stor hilsen Anette

  10/08/2017
 • Helle Rick

  Jeg har lige investeret i Body Blur fra Vita Liberata, og jeg har det problem at cremen smitter af på mit tøj. Jeg har også smurt bodylotion på før og lidt efter. Jeg må ihvertfald ikke sidde med benene over kors eller kommer til at klø mig på benene og rette skjorten efterfølgende. Hmm… har du slet ikke oplevet det Anette? Farven er fantastisk og resultatet er virkelig flot, men det giver mig storvask efterfølgende.

  08/08/2017
 • Fru Striib

  Jeg ELSKER Faboulous og bruger en tanningglove. Det giver klart det bedste resultat + ingen issues med hænderne. Jeg giver hænder og fødder et ganske let strøg med “resterne” efter at have smurt arme, ben mv

  Derudover er min mand den sødeste til at smørre mig på ryggen❤️

  Jeg føler mig så lækker bagefter. Utroligt hvad det gør ved en

  Mit lagen får dog mærker efter at have svedt om natten som man nu gør. Og jeg kan også godt dufte den svagt den dag jeg har smurt mig ind.

  Bedste hilsner❤️

  08/08/2017
 • Christina

  Jeg er også på røven over den blur crem jeg bruger den i medium meeen den smitter lidt af for mig …..måske pga min hudsygdom? Det er dog mest når jeg har haft hvide ankel strømper på jeg kan se den smitter af

  08/08/2017
 • Marie Rasmussen

  Hej A … Jeg har brug for et fif fra dig eller en af dine dygtige læsere ♡
  – hvordan får i selvbruneren til at blive pæn på fødderne og tærerne? Jeg kan ikke få det til at blive pænt ….

  Tak for den skønneste blog ♡

  08/08/2017
 • Charlotte Riis

  Anette, hvor er det dejligt, at du er færdig med det der feriehalløj og dermed er tilbage på bloggen.

  Jeg har et par spørgsmål:
  1. Hvordan opbevarer du din hudpleje, både den daglige og dit lager?
  2. Bruger du dagcreme med SPF i eller kommer du solcreme oven på dagcreme?
  3. Kender du hjemmesiden: Pharmacyclub.net ?

  Kh Charlotte

  08/08/2017
 • Mette Sloth Eriksen

  Hej Anette – Ja jeg er virkelig positivt overrasket, så flotte ben, ingen afsmitning, ej heller duften af selvbruner. Den er virkelig god og bliver ikke orange. Topprodukt 🙂

  08/08/2017
 • Ja det er vildt hvilken forskel den gør ikke? Og jeg er dybt imponeret over den rent faktisk ikke smitter af, noget jeg havde min tvivl om første gang jeg prøvede den. Kan kun tilslutte mig fanskaren (også her i den absolut lyseste version).

  08/08/2017
 • Zarah D

  HUD skulle der have stået

  08/08/2017
 • Zarah D

  Har den lugten af brændt ud som så mange af selvbrunerne….???

  Erpt kun gode venner med Clarin dråberne til ansigt som du anbefalede i sin tid og Organic Pharmacy til krop (men den er såååå dyr) – og tro mig jeg har testet mig igennem mange dyr som billig

  08/08/2017
 • Hvilken en vil du anbefale til i ansigtet? 🙂

  08/08/2017
 • Inge Gammelgaard

  Kære Anette
  Hvilken bodylotion el olie bruger du ovenpå misten ?

  08/08/2017