Jeg har smidt en læser på porten

 

 

Beautyspace er for mig et fuldstændig uvurderligt fællesskab, hvor vi lytter til hinanden.

Hvor emner bliver vendt, drejet og taget op i en konstruktiv ånd.

Der bliver argumenteret løs, og der foregår erfaringsudveksling i en grad, som dagligt gør mig glad. Og 1000 tak for det. Der er en kæmpe styrke i at være forskellige, og jeg er både afhængig af og stor tilhænger af meningsudvekslingerne. For kun på den måde bliver vi klogere.

Folk skal ikke være enige med mig (spørg bare de mange Botox-glade bedstevenner jeg har), ligesom jeg heller ikke forventer, at alle kræver enighed fra min side.

Men.

Der skal være en god tone. En opbyggelig af slagsen. En, hvor vi gensidigt respekterer hinanden på trods af forskellighederne. Jeg har haft virkelig få af de møgsure situationer. Jeg har engang smidt en ud, der kaldte mig solarie-luder. Der var også en producent, der for nogle år siden blev så insisterende nederdrægtig, at jeg måtte minde ham om, at Beautyspace godt nok er en rummelig stue, men trods alt min stue. Det er mig, der i sidste ende udstikker rammerne.

I fredags måtte jeg overfor en læser låse døren indefra. Efter gentagne nedladende kommentarer på IG. Ikke bare bedrevidende, men sten-insisterende bedrevidende, irettesættende og til tider kvindenedgørende. I lang tid fattede jeg ikke, at hun ikke bare fandt et andet sted at bruge sin læsetid. I fredags blev det nok med de energislugende bemærkninger. Muligvis en fejl, fordi man i princippet ikke skal gemme de hidsige væk – de har egentlig bedre af at stå til fuldt skue.

@beautyspace på INSTAGRAM

RE-CAP FRA SIDSTE UGE:

27/08/2021
Aftenrutinens 3 vigtigheder
Sammen med den proffe behandling, jeg prioriterer
01/09/2021
Krops-balmen, jeg bor i
Og ekstra procenter på Ecooking og BAK

Kommentarer

 • Mette Sloth Eriksen

  Ja tak til den positive tone – må indrømme det lidt var den dårlige tone der fik mig til at forlade min selvstændige forretning.
  Når man prøver at bringe det positive videre og for det meste bliver mødt af det negative, mister man lidt lysten til at drive værket desværre. Folk brokker sig for meget.

  01/09/2021
 • Fru Jakobsen

  Respekt og tak! Jeg husker en følger, der havde rigtig hårde bemærkninger til Cecilie Beck, da du besøgte hende, og jeg oplevede, at det var rigtig ubehageligt at være vidne til. Så både for dig men også for alle os, som værdsætter at være en del af fællesskabet, er det rart, at du insisterer på den gode tone.

  31/08/2021
  • susanne brøndum

   Respekt – man skal ikke finde sig i uforskammetheder! Godt gået..

   01/09/2021
 • Anni

  Godt gået! Ud med hende!

  Et spørgsmål:

  Jeg har i dit søgefelt skrevet “Revolution Skincare” for at se, om du mon nogensinde har vurderet det mærke. Umiddelbart kommer der ikke noget frem. Det virker ellers billigt og måske også med fornuftigt indhold. Kender du det?

  31/08/2021
 • Anette Saatterup

  Kære Anette
  Der er så rigelige med “hidsige” på de sociale medier. Tak fordi du insisterer på den gode tone Og TAK fordi du så generøst deler ud af din store faglige viden ❤️

  31/08/2021
 • Karoline L

  Du er top-vidunderlig og skal i hvert fald ikke finde dig i noget som helst.

  Tak for en fantastisk stue – håber alle vil holde tonen varm 🙂

  //K

  30/08/2021
 • Pernille S

  Det må godt nok have været lidt af en uheldig ordstrøm på din IG profil, siden vedkommende er blacklistet. Livet er for kort til fnidder fnadder. Your the boss!

  30/08/2021
 • Kis

  Kære Anette – Selvfølgelig skal din skønne blog ikke ødelægges af hård tone og dårlig stemning. Nogle mennesker kan ikke være uenige uden at skælde ud og blive uvenner. Det passer slet ikke her – ud med dem.
  Hilsner fra Kis

  30/08/2021
 • Marianne Jensen

  Vi må alle være respektfulde overfor hinanden, ordentlige i vores adfærd fysisk og på skrift. Kedeligt, for mig har du altid været den største guru indenfor al viden omkring hud . Største fan

  30/08/2021
 • Lone

  Respekt og godt gået …vedkommende hører ikke til her.

  30/08/2021
 • Britt

  Den type er oftest bare ude på opmærksomheden. Udelukkelse eller Ignorering er den bedste løsning. Mange profiler må finde sig i grovheder på deres digitale platforme. Min erfaring er, at det sjældent handler om emnet for platformen, men mere om at have et sted -et hvilket som helst sted – at råbe ud fra.
  Den gamle: Er det egentlig mangel på selvrespekt at have respekt for nogen der Ikke har respekt for mig? Gider man egentlig prøve at rumme alle?

  30/08/2021
 • Tanya

  Åh, man bliver sgu altid så ked af det og ærgerlig over den slags! Du gjorde det rigtige, ikke bare for dig selv, men også for alle os andre der også nyder det gode selskab. Så sent som i går stod jeg og glædede mig over hvor søde Beautyspace-læserne er til at hjælpe hinanden (det var om tubeklemmen!). Det skyldes ikke mindst den grundtone du har sat, og tak for den!

  30/08/2021
 • KarinVS

  Tak fordi du bevarer den gode stemning i blandt os ❤️❤️❤️
  Knus Karin

  30/08/2021
 • Birthe

  Jeg forstår dig godt MEN -som du selv er inde på – det er bedre at lade folk stille deres brok/utilfredshed til skue og tie dem ihjel. På den måde brænder det ud – nu vil vedkommende blive ved at finde andre muligheder til at genere dig.

  30/08/2021
 • Mariannegylding

  Livet er bare for kort til for meget brok. Jeg vil rigtig gerne være i din stue, også selvom jeg er en af botox-damerne ❤️

  30/08/2021
 • Yvonne i

  Livet er for kort til sure kællinger BUM

  30/08/2021
 • Anne Poulsen

  Tak for det – der er for meget dårlig stemning og utilstedelig opførsel i det offentlige rum. Der må være en grænse, og fedt at du kan mærke din.

  30/08/2021
 • Kirsten Elsig

  Generelt oplever jeg tonen på Facebook og Instagram er blevet hårdere – især gennem Corona-tiden – altså mod andre.
  Det er så godt, du siger fra, Anette – kan man ikke begå sig på ordentlig vis ude i det offentlige rum, må man skælde ud på sig selv i stedet❤️

  30/08/2021
 • Gry Astrid Larsen

  Fedt, fedt, Anette✌

  30/08/2021
 • Dorit

  Respekt til dig ❤️

  30/08/2021
 • Pia

  God beslutning – man skal ikke finde sig i alt, heller ikke på de sociale medier! Kram

  30/08/2021
 • Kirsten V

  30/08/2021
 • Ibbe

  Godt gået dejlige – ud med den dårlige energi – alt for drænene

  30/08/2021
 • Sanne

  Det forstår jeg godt, ud i skoven med troldene.
  Rigtig go’ dag, smukke. ♥

  30/08/2021
 • Kirsten Rasmussen

  Hvor er det godt vi er så mange der elsker dine update ,dinIG og dit Forum her på beautyspace…

  Hurra for dig og os !!

  30/08/2021
 • Jette B

  Det forstår jeg godt. Der er grænser og du har trukket din. Stor respekt. God mandag til dig. Jeg er på vej til Madrid.

  30/08/2021
 • Karolina

  Positive tanker herfra! Nogengange må man bare væk med den dårlige energi! Så der er plads til god debat med respekt! Vi alle er forskellige med forskellige meninger og holdninger og det skal der være plads til på en god måde! God mandag til jer alle!

  30/08/2021
 • Gitte, Mariager

  Det er ikke at gemme “de hidsige” væk – det er bare at sige fra overfor “de uopdragne der ikke ved hvordan man opfører sig” ❤️
  Og dem skal man ALTID sige fra overfor.
  ELSKE BeautySpace universet også selvom jeg nogen gange måske ikke har samme mening/holdning.
  Men heldigvis bliver man jo klogere af at omgås mennesker der har andre holdninger/meninger/erfaringer
  Kæmpe kram og respekt herfra søde Anette

  30/08/2021
 • Trine Petersen

  ❤️ en gang i mellem er det nødt til at være sådan… er sikker på du har truffet en god beslutning…
  Dejlig dag
  Kh Trine

  30/08/2021
 • Lise/walkinrunout

  smile and wave… 🙂
  der er bare kampe, som man ikke gider… kram din vej!!

  30/08/2021

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.