Min bedste hud-beslutning

S0A5546

Lad os et øjeblik holde fast i det med at tage magten over ens hud. For måske husker du Anne, der blev ved med at døje med akne. Eller den anden Anne, der kom rødmende rosacea til livs.

Selv har jeg kæmpet med to ting på grund af en solramt gyserhistorie af en fortid: pigmentpletter og synlige kar på kinderne – begge dele forårsaget af solen. Vi taler overdrevet meget sol. Netop synlige kar er en udfordring, for de kan kun forbygges med hudpleje, ikke fjernes.

Så.

Én gang om året får jeg dem lappet sammen med IPL-lys, så de bliver usynlige. Altid hos en af landets dygtigste specialister på området, Else Marie Lissau. Det koster cirka 1700 kr. og er hver en krone værd, hvis du spørger mig. Fordi rødsprængte fiskekonekinder sjæler hudens evne til at reflektere lys. For hvert år bliver det bedre, så jeg regner ikke med, at vi skal ses i al evighed.

PS // BEAUTYBOXEN FRA BEAUTYSPACE: Om lidt er det ferietid, og derfor kommer juli måneds Book’n Beautybox mandag den 26. juni. Den indeholder præcis dét,  mange har efterlyst – nemlig en flyvefærdig pakke med mine favoritter. Plus en omgang Superhud.

Så mandag kl. 8.00 fra listen her, hvis du ikke allerede er på.

19/06/2017
Hvad Matas løb tør for
Se hvilket produkt Matas løb tør for i kampens hede.
23/06/2017
Opskrift på fest-hud
Hvad der altid virker. Næsten uanset hvor træt, man er

Kommentarer

 • Maria

  Jeg er også interesseret til en anbefaling af IPL-behandling hvis du kender til nogen. Jeg vil gerne bekæmpe pigmentforandringer i panden og på overlæben. Jeg har dog hørt, at man efter behandling med IPL skal holde sig HELT væk fra solen i ret lang tid. Hvad er din erfaring med det?

  30/06/2017
 • Bina

  Hvilken behandling vil du anbefale, hvis man kæmper med pigmentforandringer på overlæben?

  På forhånd tak for svar

  26/06/2017
 • Anette Kristine Poulsen

  1000 tak for alle kommentarer. Jeg vender tilbage meget snart. KH Anette

  23/06/2017
 • Kristina K

  @frederikke – jeg er glad for coolas mineral matte tint med fysisk solfilter

  23/06/2017
 • amaja

  begge dine anbefalinger er i jylland ,kan du ikke også komme med nogen henvendelser på sjælland

  22/06/2017
 • Helle Rick

  Glæder mig til at se ferie-pakken. Bliver SÅ godt med ferie. Håber alle får en fantastisk sommer.

  22/06/2017
 • Pernille Sparsø

  Kære Anette, jeg har set et før og efter billede af en behandling med Colostrum Gel fra Environ. Karsprængninger på hagen var praktisk taget væk. Jeg er i behandling hos Dare to Care netop med dette produkt og Environs AVST1 produkter. Line mener at der efter 4 måneder vil kunne ses en mærkbar forandring, og måske vil karsprængningerne helt være væk!! Om det er sandt, ved jeg ikke endnu, men AVST produkterne gør nu huden godt! Er jeg for optimistisk/godtroende?
  Noget helt andet; på IG kører der i øjeblikket en reklame for Wonderbrow brynfarve. Kan den anbefales? Nogen som kender/har prøvet den?
  Kh Pernille

  22/06/2017
 • Birgit A

  Jeg troede ikke, at man kunne få lavet IPL behandlinger flere gange? Synes jeg engang har hørt, at huden ikke kan tåle gentagne IPL behandlinger?

  22/06/2017
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg er lidt pivet, gør det meget ondt Anette? Har nogle lidt for synlige kar jeg gerne vil have fixet 🙂

  22/06/2017
 • Viola

  @Frederikke af dem man kan købe herhjemme kan jeg varmt anbefale den fra pHformula. Den er mat på huden og giver ikke uren hud 🙂

  22/06/2017
 • Viola

  Uha mandag kl 8. Der er jeg på Roskildefestivallen, må vidst hellere stille en alarm eller to 😉

  22/06/2017
 • julie

  Hej Anette

  Kan se, at Else Marie Lissau har base i Århus. Har du en anbefaling af nogen i KBH, der kan udføre den type behandling? Lidt en jungle, når man googler…. 🙂

  22/06/2017
 • Tine M

  Det kunne være man skulle prøve den årlige IPL. Hvor får man en god behandling i København ?

  22/06/2017
 • Frederikke

  Kan du anbefale en god solcreme til ansigtet, som ikke fedter og giver uren hud? Har til dato ikke fundet en eneste – og tro mig, jeg har været omkring mange.

  22/06/2017
 • Kan kun anbefale, at man tager dine bøger med på rejsen – så husker man i den grad SPF-beskyttelse 🙂

  PS: ville ønske at min mor havde skruet ned for solen på hendes rejser. Eller at du havde eksisteret dengang hun var ung. Hun er godt sprød – og ikke på den gode måde. Jeg håber hun snart hun lytter til mig, og får læst ‘Flot hud uden hokus pokus’.

  //K

  22/06/2017

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.