Mørke rande, pigment-bøvl & en ildsjæl

Kan vi tage den lette afdeling først?

Når flere skriver øv i emnelinjen til mig – og er trætte af at gå glip af en boks, så er det måske kortvarigt irriterende, men jo aldrig verdens undergang. For der kommer altid en ny bogboks. Jeg vidste godt, at den øko-kærlige kombinationen med (overvejende) full size størrelser fra Evolve, Kjær Weis, Manicurist, Ecooking og Balance Me ville kræve ekstra, og de er der nu. Du får hele baduljen her – med eller uden bog – og leveret til din dør.

SE MERE HER

Så til ugens tre højdepunkter:

Pletfri: Historien om Signe-Marie, der efter 14 år endelig – med en tretrins-cocktail – fik magten over sine aggressive pigmentpletter. Og det er, som hudlæge Peter Bjerring siger: ”Når du først mærker, hvordan det pludselig er at være landet i førersædet mht. huden, så er det lettere at acceptere et enkelt udbrud eller en plet”.

LÆS MED HER

Mørke rande: Mød Josephine, som gerne vil gøre noget ved sine mørke rande under øjnene. Hudlæge Janne Touborg kommer med tre løsninger.

Bonus-info: Efterfølgende spurgte Josephine, om jeg så syntes, at hun skulle ty til den mest invasive af de nævnte løsninger. Nej, nej og nej.

LÆS MED HER

Skønhedsklog: Mød en af landets ypperlige spa-sjæle, iværksætteren Stella, som spreder inspiration, visdom og næstekærlighed – vi er heldige at have hende herhjemme, og hun har netop lavet noget, jeg tror, du vil have.

LÆS MED HER

@beautyspace på Instagram

Rigtig god weekend.

04/03/2021
3 metoder mod mørke rande
Hvad der i følge hudlægen dokumenteret virker
08/03/2021
Stik mig øjencremen, der mindsker poser under øjnene
Eller snup 60-kroners alternativet

Kommentarer

 • Camilla

  Hej igen. Det hedder Pereorificiel dermatitis.
  Min hud klør nu og er meget ubehagelig fordi jeg ik har smurt i tre dage, den er så tør.
  Mvh Camilla.

  08/03/2021
 • Charlotte

  Hej Anette . Siden jeg har fik for lavt stofskifte kæmper jeg med poser under øjnene speciel på højre øje som er den side jeg ligger på .Har du et godt tip mod poserne som gør mig så træt og se på? Kiggede her på en gammel artikel fra complete Me hvor Daniella vidste hvordan man laver DIy trykpunkt massage men desværre vises den ikke mere Kan du evt lægge den op igen
  Kh Charlotte

  08/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Charlotte, jeg kan se, at du har fundet emnet fra mandag ( i dag ). Hvis du søger på ‘kragetæer’ kommer den frem.

   08/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Charlotte, åh jeg beklager. Tror den er blevet frasorteret pga. datooverskred. Må lave en ny.

   09/03/2021
 • Camilla

  Hej Anette
  Må jeg supplere med min almindelige natcreme, som jeg er ekstremt glad for, ovenpå ansigtscremen eller vil det sænke effektiviteten? Den består ikke af så mange ingredienser, primært fugt og niacinamide.
  Mvh Camilla

  08/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Camilla, det skal du endelig gøre. Altså på med den ovenpå. Flere har brug for ekstra fedt/fugt.

   08/03/2021
 • Anette Kristine Poulsen

  @ Camilla, normalt hvis man har oversmurt sin hud ender det med udbrud og de såkaldte Mallorca-knopper. Altså en reaktion på – typisk – at huden for for meget fedtstof. Man ser det ofte om sommeren, hvor hudens eget fedtstof flyder nemmere og hvor det så samtidig kan være en udfordring at være i selskab med ekstra creme, typisk solbeskyttelsescreme. Dit tilfælde tør jeg ikke sige noget om. Du er nødt til at følge hudlægens anvisning, og less is more princippet virker jo også fornuftigt indtil der er styr på huden. Men har hudlægen sat navn på dit udslæt? Kan du mon få flere detaljer?

  Stor hilsen Anette

  06/03/2021
 • Camilla

  Hej Anette.
  Jeg døjer med udslæt i ansigtet og fået at vide at hudlægen at det er fordi jeg har smurt med fugtighedscreme. Huden kan ikke tåle for meget fugtighed. Så nu er jeg sat på afvænning og skal kun smøre hver tredie dag med en creme fra apoteket. Jeg går lidt i panik, fordi hvad vil det betyde for min 44 årige hud. Ingen a vitamin, ingen c vitamin, ingen plump eller glans. Kender du til denne hudlidelse og hvad der evt kan afhjælpe huden uden at lade stå til?
  Mvh Camilla.

  05/03/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.