Rundvisning på min hylde

Da vi i sidste uge tog rækkefølge og Hudplejepyramidens oprydning sammen med den ultrastramme version, blev der spurgt: ”Hvad med os, der er glade for de lidt længere rutiner. Kunne vi bruge tid på det? ”, og ja, det kan vi.

På billedet ser du min nuværende morgenrutine, som tager tre minutter:

 • Først eksfolierer jeg huden med en blød vaskeklud under bruserens lunkne vand.
 • Så bruger jeg prisvinderen her, som du måske husker. Og som jo slet ikke er forbeholdt hårbunden alene. Netop fordi jeg har skambudt min hud for meget sol i teenageårene og i mine 20’ere, så fungerer det beroligende godt for mig at lagre med et tyndt lag pH-stabiliserende fugtmætning som step et.
 • Derefter sprayer jeg endnu et pift beroligende fugt på. Nemlig Pestle & Mortars mist med blødgørende aloe vera, fugtmætning og helende magnesium. Er i øvrigt virkelig fin at supplere med i løbet af dagen ovenpå makeup.
 • Så børster jeg tænder.
 • Jeg har altid to krav til serum: Det skal indeholde både beskyttende antioxidanter og ekstra fugtmætning. Mádaras nye Infinity Drops kalder sig godt nok et serum, men for mig er det mere et koncentreret serum – og måske er det netop drøjheden, du her betaler en smule mere for. Udover antioxidant-beskyttelsen er jeg imponeret over blandingen af beroligende svampe, dulmende mælkesyrebakterier og de to altid leveringsdygtige kilder til fugtmætning: hyaluronsyre og sodium PCA.
 • For mig rækker dagcreme med SPF 15 så længe, der bliver brugt nok – og det vil sige en mandelstor portion til ansigtet. Jeg er ekstra glad for det præbiotisk-kløgtige bud her fra Algenist med alt det gode: god fugtmætning, forseglende (men let) jojobaolie, algegodt og mælkesyrebakterier.

TO TING, DER MÅSKE UNDRER DIG: Jeg er vild med tryllecremen fra Shiseidos WASA linje. Der er tale om en underspillet fin og fugtmættende dagcreme, som også kaster en anelse farve og god glød af sig. Man skal her dog ikke tage en mandelstor portion på, så enten blander jeg den med min anden SPF fra Algenist eller tager den ovenpå, hvis jeg skal ud af huset. Den lille Verso-sag bruger jeg meget rebelsk som øjencreme. Sagen er, at jeg har opbygget en mangeårig A-vitamin-tolerance. Og lige præcis omkring øjnene, hvor huden er ekstra tynd, er der brug for det kollagen-boostende indholdsstof. Husk myterne her om A-vitamin, inden du gisper efter vejret.

Nat-hylden tager vi i overmorgen. For i morgen kommer der en helt vidunderlig gæst på Beautyspace. Jeg kan slet ikke vente og tro mig, det kan du heller ikke.

PÅ INSTAGRAM @beautyspace viser makeupartist Kenneth Adelhardt lige nu – på mig – hvordan det er muligt at male sig til en lidt (og det er lidt) større overlæbe.

25/03/2019
Kom med i makeuppens TV-køkken
Mini-løft og mindre tunge øjenlåg med den rasende dygtige makeupartist Kenneth Adelhardt
28/03/2019
Gæt typen
Hvem er ekstra glad for det, du ser på billedet?

Kommentarer

 • Christina Kragh

  Har du nu glemt os igen fru poulsen haha <3

  04/04/2019
 • Pernille

  Hej Anette
  Jeg blev inspireret(igen), og ville købe ovenstående serum. I stedet faldt jeg over Madaras antioxidant energizing ampuller, og købte dem i stedet. Jeg skal til Florida lige om lidt og vil gerne have maximal beskyttelse mod solen af min solskadede hud med rødme og pigmentpletter. Nu er jeg i tvivl, er ampullerne eller infinity drops den bedste beskyttelse under SPF??

  01/04/2019
 • Christina Kragh

  Nå ja OG må jeg bruge c vitamin serum sammen med A vitamin Kh c

  29/03/2019
 • Lykke Petersen

  Hej, hvad siger du til Matas’s nye serie til 50+ ?, mvh Lykke

  28/03/2019
 • Kirsten V

  Hvilket produkt er der meget niacinamid i?

  Det var da en god ide, at prøve til mine mundviger, tak. 🙂

  Jeg har niacinamid fra The Ordinary, men der er også zink i.
  Måske det er ok og måske udtørre den for meget? Den kan være meget udtørrende på min næse.

  Jeg kan da forsigtig prøve. 🙂

  27/03/2019
 • Helle Etlar Andersen

  Spændene med den her hyldeleg, og fin inspiration at få lov at kigge dig i “hylden”, blev inspireret og ville lige klikke Pestle og Motar mist hjem i dag, Magasin havde jo rabat. Sjovt nok var den udsolgt, måske var der andre end mig der er blevet inspireret

  27/03/2019
 • Sofie

  Kære Anette, mangler en fugtserum til om dagen under min farvede dagcreme (med spf) og overvejer Apotekets Anti Age Serum. Men inden jeg køber ville jeg gerne høre din mening – evt bare ud fra ingredienslisten, hvis du ikke har prøvet på egen hud
  https://www.apotekets.dk/ansigtspleje/ansigtscreme/anti-age-creme/apotekets-anti-age-serum-uden-parfume/?gclid=EAIaIQobChMI8KXbrtWi4QIVVqmaCh1m2A1NEAAYASAAEgLeFPD_BwE

  27/03/2019
 • Leafysmoothie

  Superfede indslag og elsker rebellen i det 😉 Inspo!!!!

  Jeg kan finde på at bruge håndcreme til fødderne og vice versa efter behov. Og håndcreme til tørre ben… it works. Tak for at opfordre til rebelskhed.

  27/03/2019
 • Anna

  Ih, hvor jeg nyder at komme med ind og se din hylde Anette – glæder mig til nat-hylden og den vidunderlige gæst.
  God dag fra Anna:)

  27/03/2019
 • Bente L

  Hej Anette
  Skal jeg vælge efter hårfarve eller brynfarve når jeg køber brynprodukter. Jeg er altid i tvivl og når jeg køber synes jeg ikke at jeg helt kan stole på sælgeren som kun kender det mærke de arbejder for.!!
  På forhånd tak.

  27/03/2019
 • Rikke Hansen

  Eeeelsker den fra Waso

  26/03/2019
 • Christina Kragh

  Bruger du Hero i ansigtet før mist? Og waso før spf el efter?
  Jeg har lige købt ole henriksen nye banan primer den er vildt lækker

  26/03/2019
 • Jette B

  Jeg har studeret både øjenskygge– og læbeteknik.
  Tak for info om mængde af dagcreme med spf, den samme gælder vel solcreme??

  26/03/2019