Søges: Dine 2 grummeste fejlkøb

Jeg ved, du har prøvet det. At købe noget, der ikke fungerer. Måske er du blevet lokket. Af en sælger, en reklame eller muligvis dig selv.

Mit fæleste tilfælde var,  da jeg var 19 og havde moderat akne i ansigtet. Jeg lod mig forføre i USA af Cliniques 3-step system, hvor sæben klart ikke var verdens bedste idé – Clarifying Lotion var til gengæld (pga. indholdet af porerensende salicylsyre) – men den gule creme, som vi kaldte den, var fyldt med alt for tung petrolatumolie til min hud dengang. Så altså to fejlkøb. Og lige en indskudt bemærkning, så er 1.0 varianten her fra Clinique helt genial i forhold til netop porerensende salicylsyre.

Dengang som 19-pårig blev jeg bare fattigere.

Andre bliver arrige. Andre igen dækker over det som min venindes mor Ulla, der for årtier siden investerede i en særlig ansigtscreme fra Christian Dior. Den var bekostelig og udrettede ikke det, hun havde håbet på (Ulla var sikkert selv for vag i sin købsdialog med Dior i forhold til, hvad hun forventede).  I stedet har hun siden brugt den pæne krukke som et badeværelsesmøbel, der konsekvent bliver genopfyldt med Nivea-creme.

Så hvordan undgås fejlkøb på hudplejekontoen? Det har jeg 6 bud på:

 • Nogle gange ER det slet ikke et fejlkøb. Eksempelvis har jeg med alle antenner åbne købt et alt for stort badebassin til haven. Jeg havde sådan en lyst til det bassin. Kom i det to gange (to!!) i løbet af en hel sommer – den ene er dokumenteret på Instagram. Nu er bassinet givet væk, men her er der mere tale om en fejlvurdering. En decideret dumhed. Jeg skulle have besøgt nogen med havebadebassin og afprøvet først. Så kan man gøre det med hudpleje og makeup? Prøve hos andre? Ja da.
 • Er man i tvivl, så kan det være oplagt med små størrelser. Selv holder jeg meget af dem, fordi de er nemme (og lette vægtmæssigt) at have med, og fordi de er en oplagt mulighed for at prøve nyt af. Huden har lejligheds godt af sidespring.
 • Vi vil helst ikke sælges til, men meget gerne hjælpes. Jeg synes godt man her kan teste en sælger af, hvis man er meget i tvivl om noget. Eksempel: Har du meget sart hud og er i tvivl om du kan tåle et givent produkt – så spørg, om du enten kan få en prøve med eller om der er mulighed for at returnere og få pengene retur, hvis det ikke går..
 • Hvis i tvivl, så læs anmeldelser af et produkt, du overvejer at investere i. Men frem for at læse alle hurra-ordene, så se hvordan et brand/en producent reagerer og svarer på en dårlig anmeldelse. Dét er altid interessant.
 • Kend din hud – og det er vitterligt ikke så svært, som mange gerne vil gøre det til. Overordnet er det vigtigt at have styr på, om man er til den fedtede eller den tørre side (afgør behovet for fedtstof i ens hudpleje). Og om man er lys eller mørk i huden (afgør graden af beskyttelsesbehov). Ved kompleksitet og deciderede sygdomme, så skal der naturligvis hjælp til.
 • Næste og sidste step er at bruge Hudplejepyramiden: Hvad har du brug for i dagtimerne (tjek bunden, som giver bedst mening om dagen), og hvad vil arbejde med, mens du sover (midten og toppen af). Hvis du vil have forklaringen foldet ud, så er alle ord i Seriøst bedre hud-bogen, som kan lånes kvit og frit på biblioteket. Når du ved, hvad du har brug for (på samme måde, som man har en idé om, om det er grønsager, mælk eller kylling, man går efter), så kan du vælge produkter efter holdning og budget.

LAD OS HØRE: Dit værste fejlkøb og hvordan det er håndteret (muligvis bare af dig selv og egen indsigt) ?

@beautyspace på INSTAGRAM

16/11/2021
Min sove-SOS-liste, bl.a mod mørke rande
Ja, det er ligefrem rart
22/11/2021
Advarsel: Så nemt er det at få MINDST muligt ud af sine produkter
Beautyspace-læser fik vendt sin rutine om

Kommentarer

 • Linda Nedergaard

  Sikke en dejlig, sjov og lærerig tråd at scrolle ned igennem 🙂 jeg melder mig i koret af dem, der har fejlkøbt make-up produkter i den tro, at de ville blive brugt flittigt – blandt andet røde læbestifter, der er SÅ smukke til andre – og hvor ville jeg ønske, at de også var det til mig – men nej. Utallige øjenskygger som meget sjældent bliver brugt – så dumt altså. Af hudpleje er det nok Elisabeth Ardens små ampuller, som jeg er blevet mest skuffet over. Og så kan jeg slet ikke med Ecookings scrub til ansigtet. Men hvor er jeg glad for at prøve nye ting blandt andet via Beauty boksene. Og at have lært en hel masse om ingredienser og at mærker godt kan blandes på kryds og tværs her hos dig.

  01/12/2021
 • Sanne

  Når jeg skal komme i tanke om fejlkøb, kan jeg selvfølgelig ikke huske nogen. Jeg synes altid jeg får noget ud af det, da jeg er så heldig ikke have noget jeg ikke kan tåle, for det er selvfølgelig en anden sag. Er en creme ikke nok til min temmelig tørre hud, så blandet jeg bare olie eller en lille klat good old Nivea i, og så bliver den brugt op. Er den omvendt alt for fed, bliver den brugt som natcreme. Jeg har nu lige foræret mig selv en fin turkis dåse Sol de Janeiro creme, men den stinker simpelthen så stygt at jeg ikke kunne holde den ud! Den er nu blandet op med Ardens White Tea, som til gengæld næsten ikke dufter (kun lidt fesent), og jeg har nu en brugbar creme. Jeg har læst om flere som skriver om forkerte farver neglelak, det synes jeg ikke findes, de kan altid bruges, men jeg er også lakjunkie. Jeg fandt for et godt stykke tid siden den perfekte røde farve i Nilens Jords lipglosser (mere læbestift end gloss efter min mening), og klog af skade købte jeg tre styks og lagde i køleskabet. De blev alligevel dårlige med det samme og er nu smidt ud, så det var spild af penge, æv! Rigtig go’ dag, smukke. ♥

  22/11/2021
 • I

  Peelingmasken fra Ecooking. Købte den fordi jeg ville have en maske med salicylsyre. Da den ankom, havde de ændret på ingredienslisten og fjernet salicylsyren til fordel for mere mælkesyre and der var i forvejen. De påstod, at det var en forbedring, da de nu kunne få en bedre ‘kolbe’ af Tænk, og at salicylsyre kan det samme som mælkesyre. Det er jo decideret løgn. Køber aldrig noget fra det mærke igen…

  21/11/2021
 • Emma

  Værste oplevelse var i butikken “Seacret”

  De snyder helt vildt og prøver at sælge deres produkter for MEGET mere end det egentligt koster.
  Det er svært at forklare her for det var deres måde at være på der 10000% viste at de bedrager folk!! 🙁

  21/11/2021
 • Jeannette Mollerup

  Også jeg Clinique 1-2-3. Alt for hårdt mod huden. Den blev dræbet for fugt og kompenserende ved at blive inficeret.
  Desuden: Elsa Hieronymus (alt for hårdt mod huden) + alt fra Lancome. Først da jeg (hovedsagelig) begyndte at behandle min hud med Dermologica, og før da med Barbour, samt Acai olie fra Rudolph Care, blev min hud rigtig fin og fugtmætter. Og jeg er 61!!!!!!!!

  20/11/2021
 • Bente Madsen

  Fejlkøb, ååhh jo. Senest ved køb (på nettet) af vaskbare og genanvendelige rondeller til at rense af med. Ved første køb var rondellerne i et udefinerbart syntetisk materiale, som virkede som sandpapir på huden. Klog af skade købte jeg anden gang hæklede rondeller i bomuld. De viste sig at være på størrelse med oblater og for mig, alt for små til at rense af med. Måske jeg kan sy dem sammen til grydelapper Det skal siges, at jeg efterfølgende har fundet genanvendelige rondeller, som fungerer fint

  20/11/2021
 • Mie

  Min største fejlkøb er Rudolph Care Açai Facial Oil Den koster tæt på 1000 kr. og lever slet ikke op til den pris. Fortrød så meget jeg ikke havde brugt pengene på bioeffect istedet.

  20/11/2021
 • Janne Kastrup

  Aurelias creme deo – kæmpe fejlkøb – jeg lugtede af sved hver eneste dag, og jeg havde selvfølgelig købt den kæmpestore bøtte

  Rosalique 3 i 1 anti-rødme – mit ansigt hævede fuldstændig op i flere dage

  Tema om Foundation – ja tak

  20/11/2021
  • Mette Bech

   Når man går fra aluminiumsbaseret deo til en naturlig, kan det godt tage kroppen ret lang tid at vænne sig til. Det læste jeg, inden jeg selv skiftede og heldigvis holdt jeg fast, selvom jeg også i en periode lugtede af sved. Men det holdt op og nu har jeg aldrig problemer 🙂

   24/11/2021
  • Mette

   Når man går fra aluminiumsbaseret deo til en naturlig, kan det godt tage kroppen ret lang tid at vænne sig til. Det læste jeg, inden jeg selv skiftede og heldigvis holdt jeg fast, selvom jeg også i en periode lugtede af sved. Men det holdt op og nu har jeg aldrig problemer 🙂
   Der er dog forskel på mærkerne, men jeg synes klart, at Aurelias er en af de bedste.

   24/11/2021
 • Hilde

  Ha ha, Clinique 1-2-3 på meg også fra den gang jeg var mye i USA. Men det som virkelig ga meg arr i huden var på backpackertur i Sør Amerika hvor jeg konstant prøvde å la solen tørke ut kvisene på halsen og droppet solkremen. Wæææ. Selv etter 10 microneedling behandlinger og åresvis med god hudpleie har jeg fortsatt dype arr.

  Det beste kjøper tror jeg må være Dermalogica c vitaminserum.

  20/11/2021
 • Helle

  Jeg brugte Cliniques trin 1 (mild) og 2 i mange år, og min hud var vildt flot. Så holdt jeg op i forbindelse med graviditet og begyndte samtidig at bruge noget mineralfoundation fra Jane Iredale. Holy fuck, det fuckede min hud godt og grundigt op! Her 9 år efter er jeg endelig ved at få styr på den igen ved hjælp af Pudderdåsernes T-zone + niacinamid, spot treatment fra Australian Bodycare samt masker fra Ecooking og Oskia. Motion hjælper også. Hvis jeg springer over, begynder det at fucke igen. Men uha, aldrig mere mineralfoundation!

  19/11/2021
 • Dorthe Sørensen

  Jeg elsker ansigts mists fra Rudolph Care 🙂 modsat mange andre i denne tråd.
  Men deres scrub mask er for fedtet til mig.
  Begge ansigts scrub fra ecooking dur heller ikke- den ene er er for fedtet og den anden alt for grov. Men stort set alt andet fra ecooking er favoritter.
  Og så var Aurelias creme deo et kæmpe fejlkøb – jeg har nærmest aldrig lugtet så meget af sved.

  19/11/2021
 • Jeanette

  Jeg må desværre tilslutte den side med absolut dårlige erfaringer med Rudolph Care, som har bidraget med udslæt i dagevis. En klog en har fortalt at en meget aktiv ingrediens i RC er troldhassel, som mange ikke tåler, måske gær jeg heller ikke?!
  Og så var jeg ret ked af, at Avene bliver hypet som antioxidantrig dagcreme, når det i virkeligheden er en stærkt parfumeret solcreme, idet parfumerede produkter slet ikke er på min ønskeliste.

  19/11/2021
 • Randi

  Har lige købt Ardens Ceramidekapsler med hyaluronsyre. Øv en omgang silikone!!!!

  19/11/2021
  • Randi

   Og i øvrigt EXFO cleanse fra phformula. Den irriterer min hud og giver mig perioralt dermatitis

   20/11/2021
 • Ditte H

  Uha jeg kan da ikke nøjes med at nævne to ting .
  Men jeg har aaalt for mange læbestifter i forkerte farver, foundationen uden olie fra Sisley som sad i kager på mit ansigt og aldrig blev pæn, den røg i skraldespanden sammen med foundationen fra Armani. Også pga. konsistens … Gentagne køb af bronzer. Hvornår lærer jeg, at jeg hverken ser sommerlig frisk eller solbrændt ud?? Og så er der min allerstørste bommert, som jeg ikke er stolt over . Jeg kommer fra Korea og har brede, men spredte øjenbryn. Jeg plukker dem, så jeg ikke har øjenbryn siddende nede på øjenlåget. En dag tænkte jeg, at jeg ligesom mine danske veninder ville gå til frisøren og få dem farvede …. F*ck en idiot jeg følte mig, da jeg bagefter gloede i spejlet og så mine sorte øjenbryn være …. lige så sorte som altid ….

  19/11/2021
  • Laura

   Åh gud, din sidste bemærkning. Måske tissede jeg lidt i bukserne af grin. Tak for det!

   20/11/2021
 • Mette Nordahl Pedersen

  Mit største fejlkøb var helt sikkert også Cliniques 3 step – og netop sæben udtørrede min hud ret kraftigt.
  Nu da så mange nævner Rudolph Care, så er min hud glad for alle de produkter jeg har prøvet og især solcremen til ansigtet.

  19/11/2021
 • Karen

  Hahaha – hvor er det sjovt og også rart at høre om diverse fejlkøb. Jeg har – og har haft – adskillige blå (Chanels…), grønne (Guccis…), mint (Diors…) og turkise (Nailberry…) neglerlakker i (køle)skabet, fordi det bare ser så smart og funky ud på andre. Det gør bare ikke noget godt for mine hænder… Kan også læse at flere har foundation fejlkøb – det samme her. Vender altid tilbage til Tromborgs mineral foundations. Hvad med et lille tema om det? Gerne for os på +50 🙂

  19/11/2021
 • Helle Lykke Larsen, Silkeborg

  Ha, ha, hvor er der mange sjove kommentarer… Jeg havde også hang til Clinique i 90’erne, da jeg blev gammel nok til at have råd til det. Indtil min venindes mand fortalte, at der var algefjerner i tonicen! Han studerede nemlig ingredienslisterne. Jeg er selv mest træt af det arsenal af blå, nude og andre mærkelige farver neglelakker, der er købt for at matche et outfit. De ser hæslige ud på mine korte, praktiske negle, men så er det godt, at man har tæer og en teenagedatter, der har nails to die for (hun skræller heller ikke kartofler)

  19/11/2021
 • Else+Nørgaard

  Ha, ha….skønt at høre om alle jeres fejlkøb, og jeg kan så meget genkende det. Især make-up cremer i forkerte farver, de store bokse, som ser fantastiske ud, og meget andet glitter make-up, som bare ikke passer til en hverdag, og når det så bliver tid til fest, har jeg enten glemt at jeg har det, eller det er blevet for gammelt.

  19/11/2021
 • Anne

  Åh gud ja, Clinique havde i start-90’erne et forfærdeligt produkt der hed Beauty Emergency Mask – med en kombination af noget der duftede – og brændte! – som pebermynte eller kamfer, og så godt med slibekorn. Altså en dobbeltkatastrofe på indholdssiden, som jeg toppede op med at være lidt for ivrig med de ‘blide cirkulerende bevægelser’. På sin vis var navnet på produktet jo helt retvisende – jeg lignede virkelig en beauty emergency. Eller bare en der havde haft et uheld med en rystepudser. Men i det mindste lærte jeg én gang for alle at omgås slibekorn med stor respekt.

  19/11/2021
 • Hanne I

  Jeg glemmer altid at jeg bare ikke er læbestifttypen. Andre ser fantastiske ud med røde læber, men på mig virker det bare helt forkert. Min makeuphylde minder mig dagligt om alle fejlkøbene, så nu skal de ud! En rosa lipgloss må klare jobbet

  19/11/2021
 • Heidi

  Jeg har foretaget mange fejlkøb men absolut kun GODE genkøb hos Rudolph Care (sig mig, har nogen rottet sig sammen herinde mod RC. Virker sådan).

  19/11/2021
  • Anna

   Det er overhovedet ikke tilfældet.

   19/11/2021
  • Sveta

   Kære Heidi. Overhovedet ikke. Jeg har også haft dårlig erfaring med Rudolph produkter. Jeg har bare altid hørt at det er så godt og så rent så jeg har gået og troede at det er kun mig der har problemet og derfor er det mig der er galt med. Derfor har jeg bare tiet og købt andet Men her kan jeg se t det er det ikke. Og der er en rar følelse.

   23/11/2021
 • Selma

  Jeg også en Clinique 1-2-3 og en Exuviance’s peeling- og guldmaske survivor :O). Bøvler stadig med reaktiv hud og brændende røde kinder. Det eneste, jeg ikke reagerer på, er få af Avenes- og Biodermas sensibio produkter uden parfume og med en kort ingrediens liste

  19/11/2021
  • Tine

   Rudolph Care Acai Facial Oil gav jeg videre til veninde. Deres solcremer er til gengæld lækre.
   Aurelia botanisk creme deo var ikke pengene værd. Tog ikke svedlugten.
   Real purity Roll on er til gengæld super.

   21/11/2021
 • Fru Jakobsen

  Foundation – jeg har et hav, der ser fine ud på håndryggen men når jeg gården i ansigtet, virker de for malede på mig og fremhæver rynkerne. Prevage City Smart fungerer bedst men mangler et alternativ.

  19/11/2021
 • Christel

  Karmameju BB Dream , måske ikke det værste men sidste fejlkøb- føler jeg smører kagecreme i ansigtet med duften af kanel

  19/11/2021
 • Pernille S

  Falder desværre for ofte i parfume-grøften, og får købt alt for dufttunge flasker. Senest Gucci Bloom, som giver mig hovedpine og minder om theateraftener, hvor luften er skarp, tung og kvalmende af mørke aftenparfumer. Vender ALTID tilbage til Molecule 01 og Comfort Zone Tranquillity. Diskrete, behagelige og personlige duftnotet, som understreger min personlighed.
  Gucci fejlkøbet har derimod den SMUKKESTE flakon og farve, så den er dømt som pyntegenstand på badeværelset!
  God weekend, kære Anette ( og jo – jeg har også været på Clinique holdet 😉 og elsker RC)

  19/11/2021
 • Mette Sloth Eriksen

  Jeg købet i sommer en hårfarve der hed Peach. Den var flot, men den slags neon til håret var jeg måske nok alligevel blevet lige et nummer for gammel til 🙂 Men det var sjovt i de timer det stod på. God weekend!

  19/11/2021
 • TINE OLSEN

  Jeg købte en gang en stram-op-maske til huden på halsen fra Lancôme. Udover at duften var frygtelig, så blev huden blot rød og irriteret. Ellers er mine fejlkøb mest make-up; læbestift, neglelak eller foundation. Sidstnævnte – trods prøvet på håndryg og forsikringer fra salgspersonale – har været for pudret. Min datter har overtaget fejlkøbene hver gang … med stor begejstring 😉
  Forsøger altid at få en lille prøve, når det er hudpleje. Min Matas har været flinke, når jeg ville prøve Oskia – og dét mærke har jeg ikke haft ét fejlkøb af (rens, mist, serums, cremer, bronzer og maske). Fantastisk mærke!!
  PS! Rudolph Cares produkter er jeg også glad for 🙂

  19/11/2021
 • Gerd Hjorth-Moritzsen

  Læbestifter har jeg gennem tiden købt MANGE af. Hver gang jeg har købt en orange farve, bliver den alm. rød på mine læber. Jeg håber hver gang, at det endelig vil lykkes mig at finde en, der ikke gør det. Som helt ung havde jeg altid orange læbestift, og den holdt farven, så hvad er der galt med orange læbestifter idag ? Har også købt læbestifter i andre farver, men ikke altid med lige meget held.
  Julekalenderpakker holder jeg mig gerne laaangt væk fra, da der som regel kun er nogle få ting, jeg kan bruge. Det bliver billigere, at købe det, jeg har brug for.

  19/11/2021
 • Lærke KN

  Jeg mistænker desværre, at det var Ecookings A-vitamin serum kapsler, der gjorde at jeg fik periorbital dermatitis i foråret.
  Jeg er ellers glad for deres andre produkter.

  19/11/2021
 • Mille Riis Mellemgaard

  Rudolph Cares Mist Delight, min hud går fuldstændigt amok, men til gengæld tåler den fint Acai Facial Mist fra samme mærke – og alle andre produkter, i øvrigt, som jeg ELSKER og pt venter på en stor sending fra. Alt Clinique er no go også, på nær deres Waterproof Mascara som virkelig HOLDER og ordner mine meget tykke og lange vipper så pænt (fatter ikke al den vippeserum trend, jeg kæmper nærmest med at have FOR meget vipper der skal curles og plejes for ikke at se vanvittige ud). Og så enhver anden parfume end Chanels Mademoiselle, fordi jeg simpelthen ikke får dem brugt, må konstatere at jeg er konservativ i min smag og bare altid elsker netop den parfume lidt mere end andre.

  19/11/2021
 • Isabel

  Åh gud, jeg kommer til at tænke på en gang for mange år siden, hvor jeg havde taget sol, dobbelt tid og med nye rør. På min hud smurte jeg derefter en kraftig selvbruner fra Christian Dior Jeg slog ud over hele kroppen og fik så voldsom en reaktion at jeg måtte på skadestuen for at få antihistamin i drop.

  19/11/2021
 • Mia

  Mine fejlkøb er helt sikkert Rudolph Care’s produkter de er alt for dyre og min hud skal slet ikke med dem.

  19/11/2021
  • Birgitte B

   Heller ikke mig – jeg har givet alle Rudolph Care produkter væk, undtagen ansigts misten.

   22/11/2021
 • Luise Hansen

  Ej SJIT bliver da lidt chokeret over at læse de kommentarer om Rudolph Care. Nu har jeg lige ønsket mig en del produkter i fødselsdags gave 🙁

  19/11/2021
 • Mariannegylding

  Ha ha, elsker bare Ullas mor ❤️ Jeg har endda fortalt historien til mine døtre. Jeg har en stor papirspose fra en meget dyrt frakke/jakke mærke, den bruger jeg da nogle gange til mine indkøb 🙂
  I mine unge år ville jeg prøve at være rigtig mørk/sorthåret men turde ikke gå all in med farve så jeg købte en “skyllefarve” der i lugt og konsistens ligner sovsekulør. Jeg så brandgodt ud som sorthåret chick, altså lige indtil det begyndte at regne. Så røg farven af og ned på resten af våde mig;-)

  19/11/2021
  • Nanna

   Jeg er ked af det, men jeg må lige stemme i ifht. RC’s facemist. Mit ansigt gik også i flammer, hævede lidt op her og der, og gjorde min hud så irriteret, at alle hudplejeprodukter sveg kraftigt, og den måtte have absolut ro til at komme sig. Der gik desværre lidt tid inden jeg opdagede, at det var dén.
   Jeg har 100000 fejlkøb, som jeg med glæde forærer videre…. Næsten alle kjoler jeg ejer… jeg vil så gerne, kvinder er smukke i kjoler, men jeg er bare mest bekvem i alt andet, men jeg glemmer det hele tiden :/
   Hudplejemæssigt er det nok kropsolien fra raaw. Den vildt dyr, men duften er så kraftig at jeg ikke kan holde mig selv ud når jeg har den på 😀

   19/11/2021
 • Kristina

  Jeg har lige købt to produkter fra Paula’s Choice, begge markeret til sensitiv hud. Jeg prøvede dem 2 gange og opgav meget hurtigt, da min hud reagerede kraftigt. Den er stadig ikke sig selv.

  19/11/2021
 • Signe Sommer

  Faktisk er de fleste fejlkøb for mig forbundet med makeup. Især forkerte læbestiftfarver. I forhold til hudpleje vælger jeg altid Rudolph Care, som min hud elsker og stortrives med.

  19/11/2021
 • Marianne

  Mange fejlkøb her, men det jeg lige kan komme i tanker om er Rudolph Cares produkter. Kan hverken lide konsistens eller duft og synes ikke de gør noget godt for mig.

  19/11/2021
 • Anne-Sofie

  Rudolph Care’s produkter – især deres facemists reagerer min hud helt vildt på, med rødt udslæt og kløe.

  19/11/2021
 • Mette

  Jeg er også én af dem med problemer efter at have brugt Cliniques 1-2-3
  Min hud brændte og jeg lignede en, der var solskoldet i flere uger
  Jeg kom til hudlæge og han sagde: Har du brugt produkter fra Clinique, så skal du stoppe øjeblikkeligt

  19/11/2021
 • Christina Pedersen

  Alt til ansigtet fra Rudolph Care.

  19/11/2021
 • Anna

  Peter Thomas Roths Pumpkin Enzyme Mask.
  Så ekstremt (dårligt) parfumeret, alt for voldsomme slibekorn og et meget rødt og irriteret ansigt efter brug. Dagen efter var mit ansigt helt groft i teksturen. Overhovedet ikke pengene værd.

  19/11/2021
 • Anna

  Føler mig faktisk altid lidt snydt af Rudolph Cares produkter. Lidt en unpopular opinion – men det er godt nok dyre produkter, ift effektivitet. Alle deres ansigtsmists får jeg udslæt af.

  19/11/2021
 • Britt

  Åh, mit ømme punkt.
  Fejlkøb. De store makeup julegave beautybokse fra Estee Lauder, Elizabeth Arden eller Lancome, jeg elsker dem og de står bare og samler støv, for de er jo fuldstændigt ulogisk bygget op; to øjenskyggepaletter til hhv den kolde og den varme hudtype farve. Hvorved den ene helt sikkert ikke bliver brugt. Det samme med alle læbestifterne. Og blyanterne.
  Jeg gør det ikke i år (men hvis de kommer på tilbud..arghhhhh!…)

  19/11/2021
 • Stine

  Babors Clean Revival Cream, som min datter på 14 blev lokket til at købe efter en hudbehandling. Den skulle angiveligt være fantastisk til irriteret, ung hud med atopisk eksem. Jeg var lidt stresset og fik ikke checket ordentligt.
  Det var et virkelig dårligt køb til 480 kroner. Så skidt og nu er hendes hud værre end den var før behandlingen.
  Jeg nænnede ikke at smide den ud og endte med at bruge den på kroppen, blandet op med hybenkerneolie. Det var den ok til.
  Og Clinique er jeg også hoppet på. Det var den blå Nivea, der genoprettede min hud.

  19/11/2021
 • Christina kragh

  Er ked af at indrømme det men Vinters daughter serum øj jeg føler mig snydt sikket noget bras og sgutte 1500 kr værd !!

  19/11/2021
 • Miller

  Åhh 1-2-3 fra Clinique. Smadrede også min hud, da jeg var ung – men dengang havde Helle Thorup en lille klinik hjemme hos sig selv i Åbyhøj, hvor jeg også boede, så hun reddede mig (og min hud)! Jeg kan huske hun sagde: Bruger du Clinique? Øhh ja.
  Mine største fejlkøb er lækkert make-up, som jeg aldrig får brugt. Og når jeg så en sjælden gang skal pyntes lidt mere, glemmer jeg, at jeg har det…

  19/11/2021

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.