fbpx

Hvad de sprøjter ud i Los Angeles

S0A2417S0A2424

Jeg fordøjer stadig skønhedsindtryk fra LA, hvor de to altoverskyggende fokusområder er glød som det ene og afslapning som det andet. Alt, hvad der rimer på de to ord, sælger.

Uanset om det var på hylderne hos overhippe Cap Beauty, Blue Mercury eller Cos Bar, så handlede det om glød (ikke jo den solbrændte), og hvordan du bedst får den. Emnet fylder så meget, så Bloomingdales ligefrem har døbt deres nye store millennials-koncept Glow Haus. Den hurtigste vej til mere glød er at finde balancen med frugtsyrer og fugtmætning i ens hudpleje.

Afslapning er det andet område, som for mange går lige maven, fordi vi har multitasket så længe, at mange er blevet syge af det. I vores iver efter at lære at prøve at gøre én ting af gange, at singletaske, så rammer hjælp til nærvær og afslapning plet (bare spørg yogafolkene) – i alt fra pudepift med lavendel til slumrelys, søvndyssende salver og lange rækker med yoga- & slow-beauty-produkter.

Cabanas

Hos Cap Beauty (som er en varm anbefaling, hvis du kommer til NYC eller LA) har de børstestrøgene fra danske Karmameju på hylden. Og lige præcis det langsommelige afslapningsfokus gør, at vi dyrker klassiske skønhedsdyder som aldrig før: Det lune bad, den gode massage og de mange masker.

MIN BADEVÆRELSESHYLDE: For mig passer trækrydrede læderagtige badesæber så godt til november (her gør Molton Brown og Tom Ford det godt). Og så er RENs nye mineralmættede kropsserie Atlantic Kelp & Magnesium Anti-Fatigue … imponerende. Stort ord, men den er så sanselig fin med duftblandingen af rosmarin og citron. Kropscremen med bl.a. hyaluron, sheasmør og E-vitamin har noget flydende filler over sig: Smørflødeblød og satinmat. Og det kan man faktisk have brug for på kroppen.

S0A2425

 

07/11/2017
Se hvem der dumper
Jeg ved, at du har prøvet det. Måske blev du også (som mig) råbt...
09/11/2017
Hudlægens gratis tip til mørke rande plus et vildt køb
Du kan komme både sovende og gratis til hudlæge dr. Lancers løsning mod mørke...

Kommentarer

 • Jeg har også investeret i Karmamejus tørbørster til både ansigt og krop, og elsker dem. Tænk også hvor meget peelingcreme jeg sparer, for de holder jo længe. Og så er det ren zen at bruge dem. Rigtig go’ aften, smukke. 🙂

  12/11/2017
 • Conny

  Jeg skiftede fordi jeg ville prøve noget nyt. Har det sidste stykke tid brugt forskellige rensemælk som jeg egentlig var tilfreds med. Jeg har tør hud. Talte med Hanne fra sisley i magasin Kgs. Nytorv. Hun berørte at jeg måske har “vikingehud” (min mor er fra Island) som er lidt mere sart end normal skandinavisk hud.

  11/11/2017
 • Thea

  Hej Annette.
  Jeg er begyndt at reagere på hudpleje med både syntetisk og naturlig parfume. Senest reagerede jeg fx på Rudolph Care med kløe og røde prikker. Jeg må derfor sande, at jeg skal bruge produkter uden parfume.

  Men udbuddet synes jeg ikke bugner. Kan du foreslå nogle mærker, som iflg din viden er uden duft?

  PS. Min hud bliver også stram efter rens med Purelys renseskum, men håber det er en overgang, da jeg ellers synes den virker rar og beroligende.

  10/11/2017
 • Kirsten V

  Mange tak Anette. 🙂

  09/11/2017
 • Kirsten V

  Mange tak Anette, der vil jeg smutte ind og få styr på brynene. Jeg skal også til Skin Laundry og til……
  Vi bor desværre kun i weekenderne og Thanks Giving ferien langs kysten. Men ok, så er der ikke SÅ meget der “forstyrre”. 😉
  Vi bor noget af tiden i Santa Clarita og noget af tiden i Lebec, pga det er en business tur, som min mand er på. 🙂
  Endnu engang, mange tak for dine gode råd.

  09/11/2017
 • Conny Nissen

  Hej Anette
  Som du anbefaler, købte jeg for en måneds tid siden facial cleanser fra purely proffesional.
  Når jeg har brugt den og inden jeg tager serum og creme på, så føles min hud stram. Det gjorde den ikke da jeg brugte en rensemælk. Vil du anbefale at jeg prøver en rensemælk igen? Og har du en du vil anbefale?
  Ellers tak for nogle utrolig gode råd og betragtninger vedr. Hudpleje:)
  Mvh
  Conny Nissen

  09/11/2017
 • Leafysmoothie

  Elsker også molton brown, de kan sågar også løfte en hurtig morgenbruser på en helt vanlig hverdag uden hverken bad, LA eller tørbørstning 😉 Skønt indlæg, må kikke på REN serien med-det-samme!

  08/11/2017
 • @ Karoline L – Altid glad for, at du smiler…

  Stor hilsen Anette

  08/11/2017
 • @ Kirsten V – Åhhh du er så heldig. Hvor skal du bo og hvor længe er du i byen? Jeg har fået en brow facial hos Anastasia på Bedford Dr. Meget afslappende (man ligger ned).

  Stor hilsen Anette

  08/11/2017
 • Kirsten V

  Tusind tak for alle dine gode råd.❤

  Jeg glæder mig meget, til at gøre brug af dine gode råd. Lander heldigvis i LA på lørdag. 🙂

  Hvor var det du (forrige gang) fik rettet bryn i LA, såfremt det kan anbefales lad mig gerne vide, tak ? 🙂

  08/11/2017
 • Ej, den titel der ikke. Den må virkelig trække besøgende 😉 Smiler stort..

  08/11/2017