To nye darlings i mit skab

Hold hænderne for øjnene, når det gælder den øverste hylde – den vender vi tilbage til, for her på kanten af weekenden vil jeg gerne bare dele to ting, som gør mig ekstra glad i øjeblikket:

 • Tina Lykkegaards formidable ansigtsolie er noget så nøje og fint sammensat af lette, ikke irriterende og uraffinerede planteolier. Og uden at koste en formue. Jeg bruger en dråbe ovenpå min hudpleje, hvis det er koldt. Men jeg bruger også en anelse som makeupagtig highligher, fordi det ser så meget mere naturligt ud end en decideret highlightpudder. Bare en anelse duppet på det øverste af kindbenene.
 • Min anden begejstring hedder Kosas – farverne har jeg trængt til – men også ingrediens-sammensætningen i deres læbegloss er kløgtig: hyaluronsyre, peptider, kæmpenatlys- og avokado-olie (som er ekstra rig på den smidiggørende E-vitamin, der gør læberne godt). Jeg kan godt li’, at det ikke er en plastikglinsende gloss, men at den er fugtmættende cremet. Det er ikke specielt lokalhjertet, at jeg har bestilt den langvejs fra – men hele verden må vel gerne hjælpe hinanden. Også på lipglossniveau.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO: Jens Peter Engedal 

11/03/2021
Er den formuen værd?
Nåja, så er der det med varmebeskyttelse
15/03/2021
Sandwich-metoden, der giver fugtmæt hud
Plus en foundation-anbefaling

Kommentarer

 • Jette B

  Jeg tænker på glycolsyre fra The Ordinary og AHA tonic fra REN

  15/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Jette B, perfekt. Kan du se mit svar i tidligere tråd (altså jeg har først svaret nu, så det er mig, der har været langsom). Ellers råb højt.

   15/03/2021
 • Celina

  Hvilken farve har du?

  13/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Celina, jeg har købt den klare røde på billedet og så den trio-pakke, de pt. kører med.

   15/03/2021
 • Jette B

  Hej igen Anette. Jeg bruger i øjeblikket Liquid Radiance Glycolic toner fra Evolve. Den er jeg glad for også til kroppen. Hvordan er den i sammenligning med Ren og The Ordinary????

  13/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Jette B, det kommer an på, hvilke specifikke produkter du tænker på fra REN og The Ordinary?

   15/03/2021
 • Lykke

  Hej Anette,
  jeg har ledt og ledt efter en ingrediensliste på din A-vitamincreme, jeg vil gerne lige se ingredienserne inden jeg køber den, men jeg kan ikke finde den. Er det muligt at finde den et sted?

  På forhånd tak.

  Venlige hilsener

  Lykke

  12/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Lykke, det kan jeg godt forstå. Du går ind på shoppen, klikker ind på cremen og ruller ned, hvor du har fuld indholdsfortegnelse, fakta, kildehenvisninger og dokumentation.

   https://beautyspace.dk/a-vitamin-derfor/

   15/03/2021
  • Nanna Rosing Romanowski

   Lykke, hvis du går ind på shoppen og finder cremen. Så scroller du helt ned og klikker på det billeder med DERFOR – så ligger listen der 🙂

   15/03/2021
 • Pernille S

  Tak for dig Anette og god weekend!

  12/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Pernille S, tak fordi du flittigt læser med.

   15/03/2021
 • Charlotte Sørensen

  Go’ weekend dit skønne menneske ❤

  Kh Charlotte

  12/03/2021
 • Charlotte Sørensen

  ❤❤

  Go’ dit skønne menneske

  Kh Charlotte

  12/03/2021
 • Laila Andersen

  Kosas lyder superlækkert. Jeg må dog sige, at mit seneste indkøb fra USA er blevet sindssygt dyrt. Købte The Balm fra Nucifera. Den var lidt dyr, ca. 350 kr., men skidt med det, ikke? Hvis den nu var så fantastisk til rens etc., som jeg havde hørt. Inden den ramte mit hjem var den blevet 229,-kr dyrere. 60,- i told og resten til PostNord for at fortolde for mig. Mine krav til produktet er nu skyhøje. Og, jeg er vist færdig med at handle uden for EU…

  12/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Laila, åh nej. Den slags glemmer man jo. Der kom intet ekstra på min Kosas ordre.

   15/03/2021
 • Anna

  Håber det er ok at jeg gentager et tidligere spørgsmål:

  Kære Anette, hvad er mon dit bedste bud på en god og dækkende concealer der dækker mørke rander under øjnene og som ikke sætter sig for meget i linjerne under øjnene? Pyt med prisen, jeg er bare træt af at se træt ud;)

  12/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Anna, undskyld, at du ikke har fået svar. Godt du skriver igen. For det første har farven meget at gøre med din hudtone og for det andet har konsistensen noget at gøre med din hud (fedtet/tør eller …). Ofte giver det god mening at duppe/pensle to tynde lag lige efter hinanden på virkelig fugtmættet hud (Embryolisse er et supergodt underlag). Jeg synes Bobbi Brown, RMS og Tarte gør det ekstra godt:
   https://beautyspace.dk/saa-er-stewardesse-concealeren-her/
   (MEN, jeg håber, du kan få mulighed for at prøve før køb).

   15/03/2021
 • Jette B

  Jeg vil holde øje med olien, når jeg har brugt op.
  Jeg vil gerne have en AHA syre til kroppen, jeg har kig på REN’s. Jeg har tidligere brugt glycolsyre fra The Ordinary. De er i hver sit prisleje, er de lige gode???

  12/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Jette B, Du tænker på The Ordinary’s 7% vs AHA Lotion Tonic fra REN – i forhold til sidstnævnte, så er der flere forskellige syrer i og produktet indeholder æteriske olier. Effektmæssigt, ikke den vildt store forskel.

   15/03/2021
 • Mette Christiansen

  Jeg er så meget efter Kosas. Kan det købes i Europa nu?

  12/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Mette, jeg har ikke set det nogen steder her.

   15/03/2021
 • Bente

  Kan købes hos Niche beauty.de

  12/03/2021
  • Laila Andersen

   Tak

   12/03/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Bente, 1000 tak. Hvis man ikke vil handle i USA.

   15/03/2021
 • Viola

  Kosas lyder spændende! Det mærke har jeg ikke hørt om og jeg kunne godt fristes til at prøve deres lipglosses.
  Så vidt jeg kan se sender de fra USA, kom der import moms på din forsendelse?

  12/03/2021