Få Novembers Beautybox fra Beautyspace

Undskyld x 2 men vi har fikset det

Normalt laver jeg en 5 minutters speedsnakkende IG-video om månedens Book’n Beautybox – men jeg er hæs af forkølelse, så alt er foregået på skrift. Derudover endte alle detaljerne om boksen hos en begrænset Beautyspace-læser-liste i går morges, fordi alt havde være hektisk dagen inden med Ansigtscremens 1 års dag. Teknik, teknik, teknik …

SÅ – der er pænt mange, der ikke modtog alt-om-boksen mailen, og det beklager jeg. Trods et (for nogle) døgns forsinkelse er alt dog godt, for den er her, alle detaljer omkring den er her, og den vil være her i dag. Hvis altså du mangler.

Hvad jeg havde planlagt til videoen er den i mine øjne bedste sandwich-metode til at undgå radiatortør hud. En metode der selvfølgelig kan praktiseres, uanset om du har boksen eller ej:

Først en trio af et fugtbad med Lings Duals Moisture Emulsion (og ja, den legendariske), så børst tænder, så bland antioxidantbeskyttende faktorcreme (her Avénes) med en fed, næsten salveagtig smøre (her Weledas Skin Food). I mit eget tilfælde 50/50. På den måde fanger du først fugten, som så forsegles, og netop på den måde kan du afstemme fedtbehovet efter din hud.

Det absolut vigtigste værn mod radiatortør hud er nemlig at skrue en smule op for mængden af fedtstof i ens hudpleje og samtidig sænke den indendørs kunstige opvarmning. Sidstnævnte hører, som du sikkert har mærket, til hudens værste fugttyve. Det er som om, vi indstiller varmen til at kunne daffe rundt i sommertøj, selvom det er november.  I forhold til fedtstof, så kan det også ske ved at tilsætte en oliedråbe i ens normale dagsportion af hudpleje.

Et sidste værn er at sikre ét af de få kosttilskud, som faktisk er veldokumenteret, nemlig omega-3, som virker smidiggørende på huden. Jeg kan godt lide den direkte kilde de afgørende omegasyrer DPA og EPA, som du finder hos bl.a. Vitaviva (jeg har tidligere nævnt dem).

ENDELIG ER DER BARE AT SIGE: Jeg endte med at nedtone i mandags gevaldigt, fordi gaven med vaskekludene stak af. Jeg var både lykkelig, men også ked af, at vi kl. 12.00 (som oplyst inde på Ansigtscremen) måtte finde erstatningsvaskeklude. Bevares, de er fine, men altså … Hvis du har spørgsmål, kommentarer eller andet til en cremeordre fra i mandags, vil du så ikke skrive direkte til hello@beautyspace.dk, hvorfra du får svar.

@beautyspace på INSTAGRAM, hvor et års forbrug af Ansigtscremen er på højkant.

29/10/2021
Bruger du fugtmætning rigtigt?
Se én, der har fået styr på fugt & fedt-rækkefølgen
04/11/2021
Kæbelinjens flugt
Jamen kender du det?

Kommentarer

 • Pernille S

  God bedring med forkølelsen 🙂

  03/11/2021
 • Heidi Otto

  Hej Anette

  Vil bare sige stor tak for den fine gave med 2 meget fine vaskeklude der fulgte med ordren i forbindelse med din 1 års fejring.

  Virkelig noget jeg blev glad for Så fin en gestus.
  Heidi

  03/11/2021
 • Annemette Kiær

  Kære Anette
  Hvis man gerne vil have plads til sin C-vit. – i mit tilfælde Pestle &Mortars – skal den så på før Lings gyldne dråber?
  Og skønt med pakke og vejledning til den tørre hud!
  Tak kæreste Anette

  03/11/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.