Charlotte: Stik mig budget-rutinen til tør hud

Første talte vi om, at alder aldrig har været nogens hudtype. Og om noget af det indhold Beautyspace-læser Marianne deler med sin teenager.

Så var vi omkring rækkefølgen step-by-step. Omkring grund-rammen for, hvad der giver bedst mening at påvirke huden med i dagtimerne og om natten. Og det ene lille ansvar, man selv har.

SKAL VI SÅ SE rækkefølge-bud live? spurgte jeg, og Beautyspace-læser Charlotte bød fluks ind: ”Jeg vil gerne have et budgetkærligt bud til tør hud, nat og dag – og med hensyntagen til tilstoppede porer”.

Se vores forslag (jeg har sat mig sammen med kosmetiker Carina Aagaard, så du ikke altid kun skal lytte til mig) på Instagram under @beautyspace. Der er nemlig en selvmodsigelse i ovennævnte, som Carina på interessant vis får opklaret.

Senere i dag tager vi Beautyspace-læser Marias spørgsmål: ”Jeg er i tvivl om min hudtype (har fået forskellige ting at vide) – eksempelvis at jeg har sensitiv og dehydreret hud, men alligevel fedter jeg i løbet af dagen. Er det mon grundet en fed dagcreme med høj SPF? ”

VINDERNE AF GODT HÅR FRA WELLA ER UDTRUKKET: Huuurraaaa og stort tillykke til Pernille Sparsø, som er udtrukket til den helt store behandlingstur i Wella studiet den 28. september. De fem trøsteprisvindere til hårplejesættet er: Siff Tordenro, Ilse Kirk, Lise Friis, Lone Barfod og Dorte Slougborg. Send gerne jeres adresser til mig på open-mind@mail.dk og Pernille Sparsø, send endelig dine kontaktinformationer, så vil du blive kontaktet.

VIL DU SE MERE om den glansfulde, naturtro True Grey behandling, så tjek den ud her (rul lidt ned i feedet). Men jeg advarer. Man får lyst til at blive gråhåret, hvis man ikke allerede er det.

@beautyspace på INSTAGRAM

20/09/2021
5 hudlægers bud på yngre hud
Lige til at copy paste
23/09/2021
Hjælp… vil du?
For jeg kan ikke være alene om det her

Kommentarer

 • Lone Fog

  Jeg har nogle røde pletter i ansigtet som er kommet det sidste år, hvordan får jeg dækket dem
  Mvh Lone

  15/11/2021
 • Charlotte

  Tillykke til vinderen og jer der har vundet trøste præmien

  21/09/2021
 • Elisabeth

  Siff, Ilse, Lone og Dorte…. Uanset hvordan jeg tæller, giver det altså kun 4….

  Og så til et spørgsmål; hvordan griber jeg den fine 13-årige hud an? Altså den sarte lyse hud, hvor der begynder at komme enkelte hudorme/bumser på teenage datteren, som man for alt i verden ikke vil have for meget fokus på, men hvor man i det stille kan begynde at tale om rens-men helst uden for meget halløj?

  Vil den vaskeklud som hun ser moderen med hver aften også hjælpe hende? Og hvis vi begynder på rens-begynder vi så også på fugt?
  Håber mine spørgsmål giver mening. Og tak for din blog. Læser den trofast og køber alt for mange bokse fordi jeg elsker overraskelser!

  21/09/2021
 • Pernille S

  Har ikke ord for min taknemlighed.
  Af hjertet stort TAK :->

  21/09/2021
 • Mariannegylding

  Hjertelig tillykke til de heldige
  Jeg kan ikke finde hverken behandler eller forhandler af Wella true Grey i DK, kigger jeg det forkerte sted? Google hjælper ikke rigtig.
  På forhånd mange tak

  21/09/2021
 • Majbritt

  Altid god læsning her på bloggen- den opmærksomme læser tæller kun 4 udtrukne trøstepræmier ?! Er jeg mon den 5….

  21/09/2021

Bliv en

Beautyspace-insider

 

Få evidensbaseret lige-ud-af-landevejen skønhedssnak. Hvad virker, hvad gør ikke.

Det koster intet at abonnere på BEAUTSPACE, hvor du hver uge får tre til fire aktuelle artikler, adgang til mine bøger og foredrag med rabat og nåja, du er den første, der får besked, når månedens BEAUTYSPACE BOKS udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.