Charlotte: Stik mig budget-rutinen til tør hud

Første talte vi om, at alder aldrig har været nogens hudtype. Og om noget af det indhold Beautyspace-læser Marianne deler med sin teenager.

Så var vi omkring rækkefølgen step-by-step. Omkring grund-rammen for, hvad der giver bedst mening at påvirke huden med i dagtimerne og om natten. Og det ene lille ansvar, man selv har.

SKAL VI SÅ SE rækkefølge-bud live? spurgte jeg, og Beautyspace-læser Charlotte bød fluks ind: ”Jeg vil gerne have et budgetkærligt bud til tør hud, nat og dag – og med hensyntagen til tilstoppede porer”.

Se vores forslag (jeg har sat mig sammen med kosmetiker Carina Aagaard, så du ikke altid kun skal lytte til mig) på Instagram under @beautyspace. Der er nemlig en selvmodsigelse i ovennævnte, som Carina på interessant vis får opklaret.

Senere i dag tager vi Beautyspace-læser Marias spørgsmål: ”Jeg er i tvivl om min hudtype (har fået forskellige ting at vide) – eksempelvis at jeg har sensitiv og dehydreret hud, men alligevel fedter jeg i løbet af dagen. Er det mon grundet en fed dagcreme med høj SPF? ”

VINDERNE AF GODT HÅR FRA WELLA ER UDTRUKKET: Huuurraaaa og stort tillykke til Pernille Sparsø, som er udtrukket til den helt store behandlingstur i Wella studiet den 28. september. De fem trøsteprisvindere til hårplejesættet er: Siff Tordenro, Ilse Kirk, Lise Friis, Lone Barfod og Dorte Slougborg. Send gerne jeres adresser til mig på open-mind@mail.dk og Pernille Sparsø, send endelig dine kontaktinformationer, så vil du blive kontaktet.

VIL DU SE MERE om den glansfulde, naturtro True Grey behandling, så tjek den ud her (rul lidt ned i feedet). Men jeg advarer. Man får lyst til at blive gråhåret, hvis man ikke allerede er det.

@beautyspace på INSTAGRAM

20/09/2021
5 hudlægers bud på yngre hud
Lige til at copy paste
23/09/2021
Hjælp… vil du?
For jeg kan ikke være alene om det her

Kommentarer

 • Lone Fog

  Jeg har nogle røde pletter i ansigtet som er kommet det sidste år, hvordan får jeg dækket dem
  Mvh Lone

  15/11/2021
 • Charlotte

  Tillykke til vinderen og jer der har vundet trøste præmien

  21/09/2021
 • Elisabeth

  Siff, Ilse, Lone og Dorte…. Uanset hvordan jeg tæller, giver det altså kun 4….

  Og så til et spørgsmål; hvordan griber jeg den fine 13-årige hud an? Altså den sarte lyse hud, hvor der begynder at komme enkelte hudorme/bumser på teenage datteren, som man for alt i verden ikke vil have for meget fokus på, men hvor man i det stille kan begynde at tale om rens-men helst uden for meget halløj?

  Vil den vaskeklud som hun ser moderen med hver aften også hjælpe hende? Og hvis vi begynder på rens-begynder vi så også på fugt?
  Håber mine spørgsmål giver mening. Og tak for din blog. Læser den trofast og køber alt for mange bokse fordi jeg elsker overraskelser!

  21/09/2021
 • Pernille S

  Har ikke ord for min taknemlighed.
  Af hjertet stort TAK :->

  21/09/2021
 • Mariannegylding

  Hjertelig tillykke til de heldige
  Jeg kan ikke finde hverken behandler eller forhandler af Wella true Grey i DK, kigger jeg det forkerte sted? Google hjælper ikke rigtig.
  På forhånd mange tak

  21/09/2021
 • Majbritt

  Altid god læsning her på bloggen- den opmærksomme læser tæller kun 4 udtrukne trøstepræmier ?! Er jeg mon den 5….

  21/09/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.