Et kvart års kø – som jeg muligvis selv er skyld i

Jeg har en skarp og skrap korrekturlæser, som bliver halvspids, når jeg nævner, at Bedre hud med årene kan rekvireres kvit og frit på biblioteket. ”Det er, hvis du skulle være i tvivl, helt acceptabelt at sælge sin egen bog,” lød det forsonende i starten. Nu skriver hun:

”Stop med det bibliotekshejs. Det er okay at være beskeden, men uklædeligt at være overdreven beskeden. Det er heller ikke ligefrem en hemmelig eller oplysende information, at en bog findes på biblioteket. Så stop.”

Muligvis har hun ret, men det er bare rart at kunne nævne en tilgængelighed, der ikke kræver penge. Hvad der til gengæld er frustrerende som bare pokker, er den nuværende kø på biblioteket. Som en skrev på Instagram: ”Det lader til, at jeg skal vente 72 måneder på Københavns hovedbibliotek. Hvad sker der?”

Nu er jeg ikke verdensmester i biblioteksmatematik, men flere hundrede lader til at være fanget i en alt for lang ventetid pt., og det er jeg selvfølgelig ked af, når der er tale om en sådan-gør-du bog. I Sønderborg er den tilgængelig fra maj, men vel at mærke maj 2024. I  Aarhus fra januar 2024 – men flere steder, inkl. i København er bogen dog ledig fra sommeren 2023 – altså om et kvart år.

Mit bedste alternativ til at låne er at dele – gør du det med bare én anden person, vil din andel svare til prisen på en biografbillet ved at hente den hjem herfra.

FÅ EN smagsprøve uden beregning her.

FÅ ET overblik her.

SERIØST BEDRE HUD i ord og på tube finder du også her.

@beautyspace på INSTAGRAM

02/04/2023
Hvad plastikkirurgen gør ved egen hud
Den no-go behandling, der nær fik plastikkirurgen til at besvime
09/04/2023
Lev-længere-bedre nøglen dokumenteret
Få Aarhus-professor Suresh Rattans tre maggi-terninger

Kommentarer

 • Sanne

  Hun har jo ret, men jeg synes det er så fint at du altid til slut skriver “eller låne den på biblioteket”, så bliv ved med det.
  Rigtig go’ dag, smukke. ♥

  12/04/2023
 • Tascha

  Det er da skønt at anbefale at man kan låne den. Jeg har valgt at sætte den på ønskesedlen til min fødselsdag.

  09/04/2023
 • Sofie

  Hvor længe tager det cirka, før man kan se en effekt af A-vitamin og din creme i ansigtet ved daglig brug? Fx udglattende effekt på fine linjer etc?

  09/04/2023
 • Yvonne Bengtsson

  Jeg har selv købt alle dine bøger incl. den sidste…det kan godt være det rent forretningsmæssigt ikke er en god idé st henvise til biblioteket – men det er pokkers sympatisk🙌

  08/04/2023
 • Berit Normann Overgård

  Haha Anette, du er så skøn! Jeg er nr 9 på mit bibliotek i Sønderborg, men så fandt jeg lydbogen på Saxo, og nyder den på mine skovture. God påske søde 💛🐣 Knus

  08/04/2023
 • Jette V.

  Jeg har lige tjekket Statsbiblioteket i Aarhus (eller Det Kongelige Bibliotek, som det hedder nu om dage), og de har ikke engang fået bogen registreret i systemet endnu! Og det er jo et pligtafleveringsbibliotek, dvs ALT, hvad der udgives i DK skal de have minimum 1 eksemplar af.

  08/04/2023
 • Christina

  Kære Anette
  Jeg elsker at du skriver at man kan låne den på biblioteket. Folk har forskellig udgangspunkt og økonomi, men de fleste vil gerne have smuk hud.
  Du er seriøs og usnoppet ang. hudpleje, hvilket er befriende
  Jeg er glad for din A- vitamincream og prioritere den i min økonomi
  Jeg glæder mig til at købe, eje og læse din bog når min økonomi giver plads til lidt mere af det sjove.

  08/04/2023
 • Fru Striib

  Jeg har lige prøvet at reservere den i Aarhus. Der kommer jeg i kø som nr. 52. Ingen kan sige hvor længe der går. Bibliotekerne har jo langt mere end en bog af hver at låne ud. Nogen har den måske hjemme i 30 dage, andre i 7. Så man kan ikke vide hvor lang tid der går.

  Jeg er i kø til en krimi som nr. 187 pt., det går faktisk ok hurtigt.

  Nu er jeg så heldig og priviligeret, at jeg har mit eget eksemplar af Bedre hud med årene herhjemme. ELSKER bøger😍

  Dejlig påske til alle beautydarlings🐣

  08/04/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.