Gave & plaster ovenpå udsolgt boks

Hvis du enten ikke nåede oktobers BEAUTYSPACE BOKS eller ønsker noget suppleret, så har Rudolph Care, Woods Copenhagen og Biotherm til og med fredag den 6. oktober tre muligheder af et plaster:

 • Få en gratis glødgivende glykol- og salicylsyre maske fra Woods Copenhagen (værdi 300 kr.) sammen med et køb. Det er den her maske, du får med koden GRATISMASKE. Husk, at masken, du modtager i gave, skal lægges i varekurven sammen de andre ting, du investerer i. To ting fra Woods, der har fast plads på mit badeværelse er Pore Minimizer Serum og Niacinamide Lifting Mist (begrundelserne ligger på beautyspace.dk).
 • Hos Biotherm – udelukkende på Kgs. Nytorv – kan du få en gratis Nexa-hudkonsultation sammen med små prøver. Muligvis tæller prøverne en af mine serumfavoritter: Life Plankton Elixir, hvor du finder begrundelsen på beautyspace.dk
 • Få 25 hudkærlige procenter hos Rudolph Care her med koden BEAUTYSPACE25. To ting fra RC, der har fast plads på mit badeværelse er Herbal Mint Shampoo og Facial Oil Delight (du kan læse begrundelsen på beautyspace.dk).

Hvis du ikke mangler produkter, men bare gerne vil læse:

5 MEST LÆSTE ARTIKLER I SEPTEMBER:

@beautyspace på Instagram, hvor der i dag er JA TAK eller GLEM DET med hudlæge Christina Haak.

FOTO JESPER JOHANSEN

Varedeklaration: koden, GWP’en og hudkonsultationen er mellem de nævnte brands og dig, dvs. ikke et affiliate link for Beautyspace. Det er dog mig, der har lavet aftalen.

26/09/2023
Hvad de ikke fortæller dig om filler
Derfor hører vi nu om filler fatique 
02/10/2023
Omega3 – din indre skønhedssmøre
Hvad både Harvard, den kostkloge og danske hudlæger er enige om

Kommentarer

 • Maria Atkinso

  Hej, tak for de mange fine artikler og god råd🥰 jeg kan ikke opnå GRATISMASKE? Er den måske udløbet?

  Kh Maria

  06/10/2023
 • Rie Viola

  Koden til Rudolph Care skriver den er brugt??

  30/09/2023
   • Rie Viola

    Jeg har bestilt en olie, og den er ikke på tilbud. Har prøvet en anden konto, men samme svar??

    30/09/2023
     • Rie Viola

      Rabatkoden BEAUTYSPACE25 er allerede brugt, er det svar jeg får??

      01/10/2023
    • Mille

     Der er forskellige produkter hos dem, som ikke gælder kappagner og koder som denne – og det kan du læse under ethvert produkt, der står “dette produkt kan ikke kombineres med rabatter og kampagner” eller noget i den stil. Fx gælder det deres Final Call-produkter og deres store 30 ml. acai oil, men det gælder fx. ikke den lille acai oil. Prøv at læse dig frem.

     01/10/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.