Hvad jeg har tømt mere end én gang

Der er fire produkter, som har det tilfælles, at jeg tømmer dem forholdsvis ofte. Duften varer selvfølgelig længere.

Tryllecremen

Den førstefødte tryllecreme var jo strengt taget den her på Beautyspace, men for mig gør GinZing SPF 40 det samme. Og med lidt højere solfaktor, selvom man ikke vil bruge en mandelstor portion. Det vil være for heftigt. Til gengæld erstatter den foundation som en klædelig fusion af fugt, glød, beskyttelse og en snert cover up. Samtidig så minimalt makeuppet at alle kan bruge den, også dem der tænker, at makeup ikke er noget for dem. Se indholdet her – vær opmærksom på, at Incidecoder jo for eksempel intet har imod silikone, men ikke kan lide æteriske olier. Du kan have en anden holdning. Jeg har købt min seneste i Salling.

Deluxe peptide fugtmist

Det her var fugtmisten, Pernille Melsted jf. sin Instagram styrtede ud for at investere i efter at have læst den her. Det er ingen overdrivelse at kalde den en  Rolls Royce-udgave af en fugtspray, for udover det fugtforstærkende indhold og beskyttende mos, indeholder den også opgraderende peptider, som er de små signalsendende  proteindele, vores hud forstår. Jeg er begejstret for fornemmelsen og kraften i at vide, at mit første step inden serum og cremet beskyttelse er et fugtmættende peptideshower. Og så er den virkelig pæn at se på. Jeg har senest investeret i min på tromborg.dk

Sisleys eyeliner

Det er på en måde OK at løbe tør for sin yndlingseyeliner. For det er måden at finde ud af, hvor mange andre eyelinere, der stadig ikke gør det, den bedste gør. Fordi de enten er for svære at manøvrere på plads – det kan kræve en sikker hånd med en flydende eyeliner, eller også sveder man dem væk, så de klatter til under øjet. Jeg er stadig ubetinget mest vild med Sisleys So Intense, fordi den holder virkelig længe og evner at dosere sig på en måde, så den er let at styre og aldrig klatter. Men den koster. Og Hourglasses er også god – den ville jeg vælge alternativt. Seneste Sisley eyeliner er købt i Magasin.

Tom Fords fornemmelse for læder

Duftmæssigt er jeg til de jordagtige, dybe, krydrede (ikke på kanelmåden) – træ – krydderurter. Læder. Og jeg ved godt, at Tom Ford er gået mainstraim, men jeg har alligevel en naiv forestilling om, at han står på sidelinjen og dufter med. Bare lidt. Og tager det alvorligt, at hans navn står på flasken. Det er Ombre Leather, jeg ikke kan slippe duften af. Jeg er vild med duften af læder, jasmin og patchouli – nogle vil mene, det er en maskulin duft. Det synes jeg ikke, ligesom duftpolitiet jo slet ikke tillader den slags klicheinddelinger. Jeg genkøbte duften i New York i april måned.

Endelig tager jeg konsekvent hul på en ny omgang A-vitamin med Ansigtscremen, når tuben er tom ca. hver 6. uge. Husk at ingen må løbe tør for A-vitamin. Hvis ikke regel nummer 1, så i hvert fald en af de vigtigste.

FÅ DIT KAPITEL KVIT & FRIT af Bedre hud med årene her.

@beautyspace på INSTAGRAM

10/05/2023
Solfaktor-anbefalinger
Fra hudlægens valg til noget for dig, der ikke vil fedtes til
17/05/2023
For dig, der vil ha’ min NYC-agenda
Til dig der bad om min New York-agenda

Kommentarer

 • Tina Hansen

  Hvad er forskellen på Verso Night Cream Retinol 8, og din A ansigtscreme?

  På forhånd tak

  26/06/2023
 • Lissi

  Hov….du skriver ny Ansigtscremen hver 6. uge!!! Jeg bruger den hver aften, men har til flere måneder. Bruger en ærts-størrelse. Er det i underkanten?

  Og – jeg har fundet en mist, der NÆSTEN gør det så godt som Bioderma (udgået). Det er La Roche-Posay Anthelios antishine mist SPF50.

  De bedste hilsener Lissi

  18/05/2023
 • Charlotte

  Ginzing spf 40 er virkelig flot på, jeg har desværre måttet opgive at bruge den da mine øjne løber i vand hver gang jeg prøver. Hvad kan det evt. skyldes ? Vh. Charlotte

  17/05/2023
 • Marianne

  Det er mig en gåde hvorfor mærker som IS Clinical og Skinceuticals (sidstnævnte har de i skabet hos Mølholm sammen med Ansigtscremen) bruger silikone. IS clinical reparative moisture emulsion har hyaluronate, glycerin og Squalane i toppen af listen og 5 antioxidanter. Opvejer det ikke silikonen som kommer et godt stykke nede af listen?
  Noget helt andet. Jeg får tjekket modermærker hos Flemming Andersen en gang om året. Jeg havde et rødt tørt mærke på ryggen. Det skulle jeg smøre med Ovison. Hvis det ikke var væk til næste gang, skulle det fjernes. Det gik ikke væk. Så fik jeg min mand til at større det med Ansigtscremen hver aften i et par mdr. Det er ikke helt væk men ved kontrol sagde Flemming at det ikke kræver fjernelse. Det er da ret cool 🙂
  Ansigtscremen har også hjulpet min søn som har skæleksem omkring næsen.

  17/05/2023
 • Gitte

  Du er min nye guru. Sluger din bog råt, men jeg er altså total analfabet når det kommer til hudpleje, og med risiko for at blive smidt ud af Beautyspace-Triben, vover jeg alligevel pelsen og fortæller, at det sidste lange stykke tid har jeg brugt mandens bodylotion som ansigtscreme. Pinligt, men sandt.
  Men NU, 2 min før jeg runder 60, skal der ske noget. For endelig en der siger, at man ikke behøver bruge alt fra ét mærke, som alle de sælgere, jeg har været i hænderne på gennem tiden havde overbevist mig om. Utallige dyre poser er slæbt afsted, men aldrig rigtig alligevel fundet “DET”. Så her er hvad jeg er kommet frem til indtil nu, MEN kan ikke finde ud af at vælge serummer.

  Olay 7 i 1 (Vil hellere bruge penge i første omgang på serum)
  La Roche-Posay Kildevandsspray (En insisterende sælger fik solgt mig)
  Avene solfaktor 50

  PH Formula Cleanse
  A-Vitamin creme

  Sammen med A-vitamin har jeg læst mig frem til Kiehl’s Ultra Pure 5%
  Men kan ikke finde ud af hvilken en jeg skal kaste mig over til morgenrutinen?
  Har tendens til tør rødmende hud med skæleksem fra øjenbryn og ned omkring næsen.
  Håber du kan hjælpe mig. Og har noteret mig produkterne i denne artikel 😉
  De bedste hilsner
  Gitte

  17/05/2023
 • Tanya

  Så sjovt, jeg har netop i går købt GinZing SPF40 igen! Den er fantastisk, holder hele dagen og får min hud til at se så sund og fin ud. Jeg bruger lidt mineralpudder omkring t-zonen ovenpå, især for at dække en del karsprængninger ved næseborene, og det holdt også bedre end vanligt nu jeg havde GinZing nedenunder.
  Jeg kan godt bruge ca. en mandelstor portion, det fungerer fint for mig.
  Hvad mist angår, bruger jeg for tiden Esses Biome mist. Virkelig fin, og også velduftende. Jeg lurer på også at købe en serum fra Esse, men har svært ved at vælge (og billige er de jo ikke).

  16/05/2023
 • Kirsten V

  Jeg bruger Vitazing spf 15 og kommer solcreme over, når jeg skal være meget ude.
  Måske jeg kunne undgå det hvis jeg brugte GinZing spf 40?

  16/05/2023
 • Kirsten V

  GinZing spf 40 Giver den huden en lille smule grå farve pga høj faktor sammenlignet med VitsZing spf 15 ?
  På forhånd tak Anette.

  16/05/2023
 • Sarah

  Tak for det!
  Bruger du solfaktor når du har Ginzing på så?

  16/05/2023
 • Janne Kastrup

  Jeg elsker dine E-mails, hvor du skriver om dine favoritter og genkøb. Det gør det så meget nemmere at være mig. Jeg behøves ikke at famle mig frem. Selvfølgelig er hud forskellig. Mht til solcreme, så sætter jeg også pris på, at du skriver de ikke fedter eller svier i øjnene. De bedste hilsener fra mig til dig.

  16/05/2023
 • Fru Striib

  Shout out til vidunderlig eyeliner fra danske Sandstone. Købes bla i Matas. Elsker fx farven green envy. SÅ lækker og nem at lægge på. Glide on effekten. Bliver siddende. Og så koster den IKKE en formue. Prøv den skønne damer. Flere lækre farver.

  16/05/2023
 • Monica

  SOS – anbefalinger til retinoid reaktion, efter brug af receptpligtig a-vitamin. Tåler ikke æteriske olier og fede olier. Alle anbefalinger modtages med glæde🙏🏽

  16/05/2023
  • Camilla

   Prøv at tjekke Tina Lykkegaard ud, hun kan sikkert hjælpe 😊

   16/05/2023
 • Andreas

  Ombré Leather KAN altså også bare noget, uanset om ens CPR-nummer ender på et lige eller ulige tal. Godt, at duftpolitiet også er indforstået med det faktum 🥳

  15/05/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.