Tal pænt til dig selv. Og til din krop

SeGodtUd

Christina Wedel, stylist, forfatter

Hæsblæsende, møgdygtige og ikke mindst hårdtarbejdende Christina Wedel er vidunderlig svær at putte i én kasse. For der er to områder, hun er overdrevet klog på. Det ene er biler, det andet er tøj, og hvad der klæder folk – og her har hun netop begået den fineste body bibel af en ny bog:

Hvad kan vi lære om i din nye bog, Christina?

Det er en feelgood guidebog om at blive +45 (også for dem på 35), en kærlig og grundig gennemgang af de 6 kropstyper, der findes. For når du har lært din kropstype at kende, undgår du fejlkøb, og opnår derimod fred og lykke i dit tøj. Det er også en opslagsbog med tips og tricks om hud, hår, selvpleje, overgangsalder, og hvad man kan gøre ved det. Jeg har en masse dejlige eksperter med (dig selv inkl.) og 8 smukke cases til at inspirere i lækker stil og gode vaner. Mine 25 år som stylist og shopper gennemsyrer hver side med alt det, jeg har oppe i ærmet.

Hvad betyder det for dig at være forfatter – og hvad har været anderledes denne gang i forhold til din første bog?

Jeg må ærligt indrømme, at jeg ikke ser mig selv som forfatter. Mere formidler og ekspert i kvinder. Jeg elsker at servere løsninger og svar på ALT det, jeg dagligt hører fra mine kunder. Det er så dejligt at vide, at der kan ligge 1000vis at skønne damer hjemme på deres sofa, med min bog i hånden, som nu kan føle sig hørt og hjulpet. Jeg kan føle et pres ved ikke at nå alle i mit daglige arbejde, og her er en bog smart. Forskellen på den her bog og min forrige er, alle de tegninger, illustrationer og meget konkrete tips til de forskellige typer nu er med. Særligt til os i den lækreste alder.

 Du er god til at gi’ folk et kærligt los. Hvad er de tre vigtigste los?

 1. Gør dig umage … hver dag. Det handler om øvelse. Lad være at gemme dig under “det tager for lang tid”- undskyldningen.
 2. Tal pænt til dig selv og din krop. Det er den, du skal følges med resten af livet. Og faktum er, at pæn tale får kroppen til at smile tilbage med mere selvværd, og der er i øvrigt ikke noget mere sexet, end en kvinde der kan lide sig selv og sin krop.
 3. Livet er for kort til at gå i grimt slidt tøj og mene at makeup er ligegyldigt. Det handler om at finde det, der passer ind i dit liv. Det hele skal ikke gå op i praktik, og hvorvidt det skal stryges, renses eller tage fem minutter ekstra om morgenen.

SNUP TIPPET: Du kan se mere om bogen lige her.

16/10/2017
Hudscanneren fra Los Angeles er i byen
Få din hud tjekket, kvit og frit
20/10/2017
Nej, Nicole Kidman. Det er ikke bare koldt vandt
Opskriften på Kidmanns hud. I hvert fald et bud på den.

Kommentarer

 • Agnete Balling

  Jeg glæder mig rigtig meget til bogen, som helt sikkert også er for kvinder som jeg, der så absolut er i min bedste alder (83).
  Jeg har lært utrolig meget af fru Wedels mange kurser, både hvad angår tøj og makeup.
  Din energi, livsglæde og gåpåmod er så inspirerende.
  Tak for det hele.

  31/10/2017
 • Maria L

  1)Gør dig umage … hver dag. Det handler om øvelse. Lad være at gemme dig under “det tager for lang tid”- undskyldningen.

  Hold da op, hvor den passer på mig. Bogen er straks reserveret på biblioteket.

  23/10/2017
 • Tak Anette!
  Christina er nu ny på min blogroll (meget inspirerende læsning også der) – og bogen skal jeg da helt klart også have klikket hjem!
  Knus fra Gitte K

  23/10/2017
 • TAK for gode ord. Hun er heldig med de mange hun har, hende Christina.

  KH Anette

  23/10/2017
 • Den lækreste alder – TAK for den! 🙂
  Rigtig go’ weekend, smukke.

  20/10/2017
 • Pernille S

  Undskyld mit franske, men hende Christina hun er altså en stjerne! Knalddygtig, skide morsom og dejlig selvironisk 🙂
  Ud over bogen, kan hendes forskellige kurser varmt anbefales! Altså, hvis det er ok at komme med lidt reklame her 😉

  19/10/2017
 • Elsker at læse Fru Wedels bøger og blog, hun gør det let forståeligt og “nemt” at gøre sig umage 🙂 Er ikke i tvivl om hun ved hvad hun taler om, og hun gør det med humor og kærlighed. Tror vi alle kan trænge til et kærligt spark bagi, så vi husker at gøre os umage HVER DAG.
  Den nye bog er særdeles brugbar – også når man er over 50 <3 TAK

  19/10/2017
 • Marie Rasmussen

  ● Fed bog …. Garanteret.
  Det bliver vist et julegaveønske ●

  18/10/2017
 • Ellen Marie

  Mon også bogen er beregnet for 70+, for dem gøres der godt nok ikke ret meget ud af, selvom vi kan være lige så forfængelige som 40+ ??

  18/10/2017
 • Eva B

  Jeg tror, jeg vil kaste mig over det der m at tale pænt til sin krop trods 6-7 kg for meget. Træls ikke engang at nyde et bad fordi man så rigtig lægger mærke til de extra kilo. Gør noget ved det, ja. Det er møgsvært at tabe sig efter de 50, synes jeg.
  Men andre lidt runde piger kan være ultrasexy, synes jeg!

  18/10/2017
 • pernille juul

  Glæder mig til at læse den og hvor bliver jeg glad, når jeg kan få tips og inspiration af en, der også kan lidt at klæde sig i sort. En “ekspert” fortalte mig engang, at sort ikke var en farve og ikke klædte nogen – det lærte mig vigtigheden af at beslutte, hvem man egentlig gerne ville have gode råd af 🙂

  18/10/2017
 • En virkelig vigtig bog for os kvinder. Jeg oplever som 42-årig, at det med overgangsalder, det tales der ikke meget om… Og slet ikke fra et fagligt og modemæssigt aspekt. Glæder mig til at læse den 🙂 kh. Birgitte

  18/10/2017

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.