Vivi fik fugt-skud med Profhilo

I det seneste Børsen Pleasure har vi set på nogle af de muligheder, der er mellem hudplejende sera, cremer og så skalpellen. Helt specifikt tre behandlinger: fedtinjektioner, Profhilo og laser, hvor fordele og risici er vurderet.

Du vil få en kort vurdering fra Vivi og Jeanett, der begge er glade for Profhilo – billedet her er et før-foto. Inden du får ordene fra Børsen Pleasure (kun på denne behandling – de andre to ligger på borsen.dk), skal du vide, at tilfredshedsgraden på det Trustpilotagtige site realself.com ligger på 68%, når det gælder Profhilo (i modsætning til Botox og fillers, hvor samme procentsats er oppe over 90) – det er dog vurderet på bare 22 anmeldelser, ligesom det skal nævnes, at mange behandlere er tilknyttet realself.com, så uvildigheden kan muligvis diskuteres.

Profhilo er egnet til dig der … gerne vil have en mere fugtspændstig hud, men som ikke er fan af den volumen fra fillers, som for eksempel Restylane kan give i ansigtet.

Behandlingen går ud på … at injicere sukkerstoffet hyaluronsyre i de øverste hudlag. Med 10-20 stik, der dækker ansigtet, lægges små meget midlertidige fugtdepoter ind. Der er tale om ikke-hærdende (i modsætning til fillers) hyaluronsyre, som lægges overfladisk 1-2 mm nede i huden. Hvis det blev lagt bare en millimeter dybere, ville hyaluronsyren blive spulet ud og væk.

Behandlingen tager … 15-20 minutter.

Hvor ondt gør detdet spænder og prikker en anelse, men er til at holde ud, forklarer dem, der har prøvet. Bagefter ligner det myggestik, som forsvinder i løbet af et døgn.

Tålmodighed målt i uger eller månederefter en uge plumper huden op og ser friskere ud på en måde, som nogle kalder jeg-har-sovet-bedre måden. Virkningen er dog diskret, kan ikke sammenlignes med fillers og holder i angiveligt 7-8 måneder.

Pris 7500 kr. for to behandlinger, der udføres med en måneds mellemrum.

Risikoen erat få blå mærker eller infektion, som altid er risikoen, når der prikkes hul i huden. Og lægges Profhilo bare en anelse for dybt, så suser det ud af systemet hurtigt og vil ikke kunne ses.

Hvad siger to, der har prøvet – og er positive:

”Min hals var begyndt at krølle og kreppe, og jeg ved jo godt, at netop halsen er svær. Men her har de små fugtinjektioner blødt linjerne op – faktisk så meget, at jeg vil vurdere det til markant mindre krep og krøl. Jeg er igen blevet glad for at gå med V-hals.” JEANETT, 59 år

”Min hud var blevet mere kreppet, mere overfladetør – noget, der var svært at smøre sig ud af. De her små fugtinjektioner har gjort huden mere mæt, og det kan især ses på den nederste del af kinderne, som pludselig ikke længere er så ramt af tyngdekraften. Og så omkring øjnene.” VIVI, 60 ÅR

Hvor kan man få behandlingen: Bl.a. hos Retouch og N’Age. Dermatologisk sygeplejerske Christian Holm Madsen, som arbejder hos Retouch, har bidraget med facts. 

Billedet er taget af Vivi før behandlingen, hendes ord er en midtvejs-vurdering, og der kommer efter-billeder meget snart på @beautyspace. På Instagram kan du ligeledes se, hvordan det foregår – dog bare via still fotos.

HVIS DU SPØRGER, OM JEG VILLE GØRE DET? er svaret nej. Dels ser det ud til at gøre ondt, dels synes jeg, det er mange penge i forhold til IPL, som jeg er glad for. Hvis du har erfaringer med behandlingen, så lad os endelig høre fra dig i kommentarfeltet.

20/06/2023
Hudlægens recept på hårvækst
Hvad giver mere hår? Hvad giver mindre?
25/06/2023
Min morgenrutine step-by-step
Sommer-rutinen handler især om én ting

Kommentarer

 • Janne

  Ville ønske min hud så så fin ud som Vivi – wow.
  Var det mon Vivi der fik løftet hagen, der er jeg også ved at være, hun ser fantastisk ud!
  Overvejer det samme, syntes godt nok det er svært at være +55 😉 (alt hos mig er tørt og creppet)

  06/07/2023
 • Anne

  Hvilken laser vil du anbefale til acne-ar? CO2-laser? Har du mon skrevet en artikel over de forskellige typer lasere på et tidspunkt, du kan linke til? Og er ens hud for ung til at få laser som 30-årig?

  27/06/2023
 • Sanne L

  Kunne rigtig godt tænke mig, du skrev noget om retinol-peeling som jeg kan e fx Exuviance har på menuen hos nogle behandlere. Gad god høre dit indspark her med din viden om A-vitamin. Er det mon værd at gå efter som alternativ til IPL eller er begge dele et plus?

  26/06/2023
 • Dorte Johst Jensen

  Hej Anette,

  Undskyld at jeg spammer dig med spørgsmål 🫣😅.

  Men jeg har nu hvervet mig EGF BODY SERUM fra
  Bioeffect og Bodyologist body serum.
  Kan jeg godt bruge disse 2 sammen, med 5 minutters mellemrum?
  Og så slutte af med fed creme også.

  Har også fået købt EGF serum til ansigt, må jeg godt bruge den sammen med fugtserum og så efterfølgende ANSIGTSCREMEN?

  Har også fået peptide booster fra Paula’s Choice, som jeg tænker at bruge om dagen sammen med fugtserum før Spf dagcreme.
  Jeg er dog ikke helt klar over om peptide booster har samme virkning som EGF serum?

  Tak for Bedre hud med årene og alle de fantastiske gode råd og verdens bedste ANSIGTSCREMEN. ❤️

  De bedste hilsner
  Dorte Johst Jensen

  25/06/2023
   • Dorte Johst Jensen

    Hej Anette,

    Tusind tak for svar.
    Er det nødvendigt at lave peeling af kroppen hver dag inden EGF??

    De bedste hilsner
    Dorte Johst Jensen

    27/06/2023
    • Dorte Johst Jensen

     Åh, jeg er forvirret: er det serummet fra Bodyologist du mener er peeling??
     Så det er den jeg starter med før EGF fra Bioeffect? 🫣😅

     De bedste hilsner
     Dorte

     28/06/2023
 • Anne

  Kan IPL fjerne acne-ar og fine linjer og få hudstrukturen til at fremstå yngre og flottere?

  24/06/2023
 • Mariannegylding

  Uha, den laserbehandling lyder ikke rar.
  Måske mærkeligt, men jeg vil foretrække en form for filler, for mig virker det mindre indgribende end “overflade-forbrænding”

  Jeg har lovet mig selv en “grevinde Alexandra” behandling når jeg runder de 60, eller hvis jeg synes det virkelig trænger.
  God weekend.

  23/06/2023
 • Mimi

  Jeg troede at billedet var et
  “efter” billede, jeg synes hendes hud ser super flot ud😃

  23/06/2023
 • Ida

  Jeg kunne ikke umiddelbart finde artiklen på borsen.dk – vil du mon dele link? Tak!

  23/06/2023
 • Tanya

  Hvis det er uden hærder, er jeg pludselig mere interesseret! Jeg kan ikke bruge laser pga. melasma (pigmentforandringer), så jeg holder bestemt øje med andre muligheder.

  23/06/2023
 • Majbritt

  Har IPL indflydelse på fugten i huden? Jeg troede det er til at reparere ar og karsprængninger …?
  🙂

  23/06/2023
 • Emilia

  Mange tak for artiklen! Vil det sige at der vitterlig kun er Hyaluronsyre i, dvs 100% af det? Jeg tænker nemlig at det er et fint alternativ til filers eller andet. Føler ikke selv behovet, men det kan jo komme.
  Nu nævner du selv IPL / Laser, men kan den “plumpe” huden?

  22/06/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.