2 ting, der forandrede min hud

Som ung var jeg sol-narkoman – du ved typen med eget solarium og lektielæsning om natten for ikke at misse solbadning om dagen. Mit misbrug stoppede først, da jeg i midten af 30’erne så en kronisk solplettet, rynketør og rødmeramt person i spejlet.

Udover at stoppe solristeriet med skygge og SPF, så var to ting afgørende for, at jeg fik min hud tilbage på ret køl:

Det sidste har gjort en forskel (heldigvis ikke bare for mig) i en grad, så det også blev mit foretrukne research-felt og interesse. Det blev en del af nerven i Seriøst bedre hud-bogen og dens efterfølgende makker: Seriøst bedre hud ANSIGTSCREMEN, hvor jeg ville sikre det max niveau af A-vitamin, som EU anviser – men blandet med beroligende ingredienser.

LÆS MERE OM:

21/05/2021
Badeværelses-snageren hos Cecilie Beck
Nyhedsværtens bud på, hvad der fungerer - og ikke gør
26/05/2021
Pletfri hud? Her er manden, du vil lytte til
Gratis step-by-step guide

Kommentarer

 • Pernille S

  Ups kom til at læse med selv om jeg ikke er ny læser 😉 Din A-vitamin creme er eminent! Kh Pernille S

  27/05/2021
 • Izabella

  Lidt off topic – så er jeg nysgerrig på hvilken c-vitamin serum/creme du selv bruger.
  Jeg har som du tendens til fedtet T-zone og tænker serum ville være bedst?
  Kan det passe L-ascorbic acid vil være bedst i fht. rynker?
  Jeg har prøvet klaris serum (5%) ascorbic acid og Ole Henriksen Truth serum (Sodium Ascorbyl Phosphate) men ser ingen virkning af dem. Måske skal jeg højere op i % med L-ascorbic acid?

  25/05/2021
 • Mette Andersen

  Hej Anette. Prøver lige igen☺️ Jeg er nysgerrig for, at høre om et par produkter for dig igen. Igen jeg er 20, og har tænkt på en c vitamin serum, som skulle være godt for huden. Min hud ved jeg ikke helt hvordan jeg synes den tog det med BHA 2%. Ved selvfølgelig godt der er forskel på dem, men vil den også være meget skrap. Tænker på c vitamin fra ecooking. Og så tænker jeg derudover også at prøve din creme, som jeg kun læser godt om. Er det noget du ville sige god for? Eller er jeg for tidlig på den? Hilsen Mette☺️

  23/05/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Mette, tak for din kommentar og dit spørgsmål. Hvis du mærker at BHA 2% fra Paula’s Choice er for skrap, så kan du overveje at bruge den en til to gange om ugen. I forhold til A-vitamin, så er det for alle … lige fra de første UV-stråler rammer ens hud (det er nemlig dér vores egent niveau af vitaminet daler). Så du er ikke for tidlig på den. Heller ikke til at bruge C-vitamin i din hudpleje under SPF om dagen.

   24/05/2021
 • karen hein

  Hej Annette,

  Kan du anbefale en god IPL behandler som ligger på Sjælland/ København. Der er meget langt til Århus her hvor jeg bor. Tak mange gange,

  Kh Karen

  23/05/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Karen, ja bestemt. Jeg vil anbefale N’Age eller Klinik Skou.

   23/05/2021
 • Pernille

  Hej Anette. Er der forskel på en fugtighedscreme med faktor 50 og en ansigtssolcreme med faktor 50? Og i så fald, hvad er bedst, hvis man vil passe på sin hud? Jeg er +50. Tak for dine altid gode råd!

  23/05/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Pernille, der er ikke forskel i forhold til SPF. Da får du, hvad produktet lover af faktor uanset om markedsføringen er fugt eller sol. Men der er mange forskellige sammensætninger, som gør, at et SPF50 produkt kan indeholde noget forskelligt. Så for at svare dig, så kan du vælge begge dele, så længe du har faktor i din hudpleje. Jeg vil anbefale dig at have et fugtmættende, antioxidantrigt serum på under.

   23/05/2021
 • Karina

  Hej Anette
  Jeg er lidt forvirret omkring IPL…. Der er åbenbart IPL mod hårfjerning hvor man kan købe apparater til hjemmebrug, og så er der IPL mod pigment som vist er noget andet IPL end det mod hårfjerning eller hvordan…..?

  Hilsen Karina

  23/05/2021
  • Anette Kristine Poulsen

   @ Karina, du har helt ret. Jeg taler om en professionel behandling, du får ude i byen. Typisk foretages den af en dermatologisk uddannet sygeplejerske.

   23/05/2021

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.