fbpx

Hvad Internettet går amok over

Undskyld at jeg først må tease. Men i går gik en særlig kærlig sag amok på nettet – og måske ved du allerede, hvad det var. I hvert fald har jeg et bud på, hvorfor det skete. Det er nemlig noget, der optager os, fordi det er vigtigt og rart, men samtidig svært. Se med på Instagram de næste dage, hvor jeg løfter sløret, for du skal som Beautyspacer indlysende nok have muligheden for at få fat i det. Det sker på @beautyspace, hvis du har tid, lyst og er nysgerrig.

Ellers er der bare at sige, at sommeren bliver proppet med læsestof: Du vil få ret så hard core erfaringsdeling fra nogle af landets kloge og herlige skønhedshoveder, vi skal tale mere (meget mere) om probiotika, som blev Årets Ingrediens og også om CBD, ligesom vi om lidt tager fat på det med overblikket. Flere nævnte nemlig her, at hudpleje-overblik stadig er det sværeste, så det er på vej. Sammen med en SU-mini-guide til sensitiv hud. Dog vil svartiden i kommentarfeltet være længere i nogle perioder – op til seks dage.

PRAKTIK OMKRING SOMMERENS BOOK’N BEAUTYBOXE: Den sidste box før sommerferien går ud torsdag den 27. juni klokken 8.00 (du får automatisk besked ved at være på listen her). Den næste efter sommerferien går ud mandag den 12. august. klokken 8.00.  Det er lidt ferieskæve datoer, men nu har du dem. Jeg vil afsløre lidt om næste uges indhold et par dage inden udgivelse, også på Instagram: @beautyspace.

PS: Der er BETTER BEAUTY her, og vil du have flere hands on guides med rækkefølger og hudlæge-fif, så sker det i butikken her.

17/06/2019
Sandheden om masker
Spild af penge og tid eller?
19/06/2019
Sart hud på budget
Og hvorfor det er, vi ikke kan lide silikone

Kommentarer

 • Maria L

  Neeeej, Anette – endnu en beautyboks der udkommer på første skoledag. Der har man bare travlt med at komme afsted og se sine unger blive budt velkommen, så der går nemt en 2-3 timer før jeg får set på dén boks, øv. 🙁
  Det kan vel ikke ændres?

  19/06/2019
 • Christina Kragh

  Uhee spændende hvad det er?

  Spørgsmål ang de der guide jeg kan købe glattere hud / mindre synlige pore osv står der noget i dem der ikke allerede står i begge dine bøger….bare så Jeg ikke køber noget jeg allerede har kh c

  18/06/2019
 • amaja

  Jeg kan næsten ikke vente på nyt

  18/06/2019