Er du gået glip af de 5 seneste hud-fif?

Først en hurtig service-meddelelse: Jeg havde måske godt luret, at det ville gå stærkt med årets første Book’n Beautybox. Forklaringen er her, og hvis du enten ikke nåede den,  mangler eller vil supplere noget, så er der til og med fredag den 6. januar en tocifret rabat hos de tre danske brands Nuori, Clean up og Rebiome. Bare mellem dem og dig, så altså ikke et såkaldt affilate link, der involverer Beautyspace.

20% rabat hos Nuori får du med koden BEAUTYSPACE20

25% rabat hos Clean up får du med koden BEAUTYSPACE25

25% rabat hos Rebiome får du med koden NEWYEARNEWME

LYT TIL ELLER LÆS DE 5 SENESTE (OG MEST LÆSTE) HUD-FIF ARTIKLER:

SE 2023 FILMKLIPPET på @beautyspace

SERIØST BEDRE HUD i ord og på tube finder du her.

FOTO JENS PETER ENGEDAL

01/01/2023
Har sjældent glædet mig til et nyt år som til 2023
Her er 7 af grundene
05/01/2023
Pludselig tror man, at man har tør hud
Det er der 8 grunde til – alle har du en indflydelse på

Kommentarer

 • Jeanette Thulstrup

  Morgenrutine: rens enten EXFO ell vaskeklud alene. Serum nu Rebiome, tidligere Pestle& Mortar hyaloronsyre og Super serum fra ecooking og eye serum fra DeCure.Dernæst toner for tiden en fra Laneige eller Manyo Bifida. Dagcreme fra PHformula POST recovery og til slut SPF en CC creme fra PH formula, som jeg lægger med pensel ell svamp for i at tvære for meget rundt i det

  Aften, altså indtil i aften hvor mandagen lige skulle demonstrere sin position og jeg tabte min EGF på gulvet … fuck mandage..
  Nå men aften består af en cleansing balm fra Elemis dernæst EXFO og en exfolierende toner enten Paulas Choice, Noori, ell Glycolic fra Ecooking, EGF også Ansigtscremen ovenpå.

  06/02/2023
 • Jeanette Thulstrup

  Kære Annette.
  Ang Rebiome ReGlow serum; uanset i hvilken rækkefølge jeg påfører produktet, efter lader det fnulder og atter fnulder, og gør det umuligt, at påføre andre produkter ovenpå. Yderligere synes jeg, det trænger dårligt ind i huden, selvom jeg venter adskillige minutter mellem hvert produkt. Hvad gør jeg dog forkert?

  02/02/2023
  • Tine Andreasen

   Mange tak for opklaringen, Anette :). Jeg havde planer om at spørge, for jeg var også forvirret over teksten på emballagen (så vidt jeg husker står der både “på ren hud” og “som det sidste”). Men ville lige tjekke her først – og der var heldigvis svar 🙂

   05/01/2023
  • Tanya

   Tusind tak for opklaring, det giver meget bedre mening!

   06/01/2023
 • Linda Nedergaard

  Kære Anette
  Jeg var også en af de heldige og hurtige, og det er skønt at begynde et nyt år med selvforkælelse fra dig 🙂 Men jeg har som Tanya brug for lidt hjælp og vejledning med Rebiome serum, som jeg har glædet mig meget til at prøve. Jeg læste det med “på til allersidst”, så det gjorde jeg i dag – ovenpå mist, EGF serum (den til dag), creme, lidt foundation på min røde næse og mineral pudder i hele ansigtet. Men jeg synes ikke, det fungerede særlig godt, Det så ikke pænt og jævnt ud, og jeg “fnuldrede” i løbet af dagen.
  Hvordan vil du bruge det lækre serum? Efter dagcreme men før makeup/pudder? Eller……..?
  På forhånd tusind tak for hjælpen – glæder mig til endnu et år med din blog og skønne bokse.
  Bedste hilsner Linda

  04/01/2023
   • Linda Nedergaard

    Det forsøger jeg – tusind tak for hjælpen med opklaring 🙂

    06/01/2023
 • Tanya

  Jeg er en af de heldige (og hurtige) der fik fingrene i denne måneds box (yay!). Men jeg har brug for din hjælp, for jeg er i tvivl om hvordan jeg får mest glæde af ReBiome-serummet. Jeg tænkte først at bruge det om natten så det kunne stå mest muligt alene, og jeg ikke risikerer at konserveringsmidler i andre produkter ødelægger de nyttige probiotika. Men jeg kan se at der er shimmer i, og det tyder jo på anvendelse om dagen. Der står at man skal bruge det som sidste produkt, men jeg plejer at slutte med SPF og foundation (jeg har desværre ikke fin nok hid til at klare den uden lidt hjælp). Så hvad gør jeg?

  Dejlig, dejlig box, tak for sammensætningen! Og godt nytår!

  04/01/2023
 • Maj

  Kære Anette

  Først – Godt nytår 2023

  Modtog i dag min januarselvforkælelses-gave-tilmigselv. Starter et nyt og spændende år med nye og spændende produkter. – I år faldt valget helt klart på DIN beautyboks. Bestilte igår og fik i hænderne i dag. Waow med ekstra waow. Og fart.

  Selvom jeg ligger med uskøn influenza så blev humøret løftet betragteligt. Med boksen i hænderne. Jeg glæder mig i dén grad til at begynde at lære produkterne bedre at kende og self inkorporere dem i mine plejdigselv-rutiner.
  – Og så glæder jeg mig faktisk til igen at have noget at pjaske omkring øjenomgivelserne. Bare fordi. Du ved. Gode ingredienser.

  Kærlige & skønne hilsner
  Maj

  04/01/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.