Plaster med tocifrede procenter på EGF plus det løse

Hvis du enten ikke nåede april måneds boks eller gerne vil have noget suppleret, så er plastret gældende også i dag:

 • 20 PROCENT får du hos SMUK Skincare her med koden anette20. Hvis du har spørgsmål, så mail gerne direkte til info@smukskincare.com.
 • 25 PROCENT får du hos Skinlosophy her med koden skinlosophy25. Har du spørgsmål, så mail gerne direkte til hello@skinlosophy.dk.
 • 20 PROCENT får du hos Pro:Lab specifikt på EGF-serummet her med koden EGF20. Har du spørgsmål, så mail gerne direkte til pr@amazing-space.dk
 • Tag en kort test og få små prøver (inkl. af Life plankton Elixir) fra Biotherm ved at gå ind her. Har du spørgsmål, så mail gerne direkte til janne.JACOBSEN@loreal.com.

DE 5 MEST LÆSTE ARTIKLER I MARTS MÅNED, hvis du ikke fik dem læst:

Behandlere er i stigende grade bekymrede for, om fillers ophober sig over tid.

Mød også hende, der fra nu af sætter det lange lys på. Usentimentalt og klogt.

Når misinformation om serum og A-vitamin bliver for skørt, så er der altid ét greb, du kan ty til.

Siden har jeg hudmæssigt ikke set mig tilbage.

Resultat: dårlig søvn, dårlig samvittighed, men heldigvis også en nem løsning.

@beautyspace på INSTAGRAM

FOTO JENS PETER ENGEDAL

28/03/2023
Nekrologen over rynker skyldes 2 ting, vi er blevet bedre til
Du kan overveje at bære dit ansigt på den måde, Monica Krog-Meyer gør
02/04/2023
Hvad plastikkirurgen gør ved egen hud
Den no-go behandling, der nær fik plastikkirurgen til at besvime

Kommentarer

 • Tine Olsen

  Ved søgning efter noget information på din side ser jeg nu, at der IKKe skal være bitte korn/gryn i dagcremen fra Skinlosophy. Jeg har bare troet, det skulle være sådan og var faktisk lidt skuffet over kvaliteten …. Øv!

  22/05/2023
 • Kari

  Du er lidt som en ekstra storesøster der laver alt det hårde arbejde så jeg bare kan checke ” hvad siger Liv ( min søs ) ” = hvad siger Anette 🙂 Men nu er jeg blevet forvirret. Bioeffects EGF power serum – som jeg troede lige var en tand bedre end EGF classic – indeholder KGF. Når man researcher den – handler det om at det styrker hårvæksten….. det har jeg da ærlig talt ikke tænkt mig at smøre i ansigtet LOL – og det ser ikke ud til at dette produkt er målrettet til mænd – eller damer der ønsker ekstra hårvækst i ansigtet 2xLOL
  Hvad siger du til den ?- synes ikke rigtigt jeg har hørt om KGF før !

  08/05/2023
 • Laila Andersen

  Jeg har nu brugt “Nourish Daily” fra Skin/losophy on/off siden jeg modtog den med pakken (fantastisk pakke, tak for den). Jeg undrer mig altså over, at cremen skal være til sart hud. Dels reagerede jeg kraftigt på de slibende elementer i den – det er derfor, det har været on/off, jeg måtte holde pause og starte blødt op. Hvorfor er der gryn i den? Jeg fatter det bare ikke! Jeg klapper cremen på, så jeg ikke sliber på min sarte hud, men… Kommer jeg til at røre mig selv i ansigtet i løbet af dagen, ligger der en “sandet” overflade, som stadig føles slibende. Hvorom alting er: Jeg er meget skuffet over denne creme, jeg havde virkelig forhåbninger om at have fundet produktet til det næste halve år!

  22/04/2023
   • Laila Andersen

    Tak, Anette

    23/04/2023
 • Lena Jørgensen

  Hej
  Hvorfor kommer der stadig en reklame på FB – “Dobbelt op på serum-boksen uden bog” “køb nu” og varen er jo for længst udsolgt. Jeg har set annoncen mindst 4-5 gang og sidst lige nu i dag – undrer mig.
  Venlig hilsen
  Lena

  20/04/2023
 • Sanne

  hej Anette

  Jeg har desværre også samme opfattelse af Skinlosophy cremen. Den er helt galt med konsistensen. Ingredienserne må være gået galt i dette parti. Jeg har også skrevet en mail til både dig Anette og Helle T. Glæder mig til at modtage en ny som er i orden. For jeg har tidligere prøve en tester af denne creme og ved hvordan den skal være og den er lækker 🙂

  07/04/2023
 • Tina Lohse

  Hej Anette
  Jeg kan læse andre skriver at de føler der er små sandkorn i deres creme .. Jeg oplever det samme med min. Først troede jeg det var sådan den skulle være, dog undret det mig! Men jeg se nu det ikke er meningen ..

  Mvh Tina

  04/04/2023
 • Tina Lohse

  Hej Anette
  Jeg kan læse andre skriver at de føler der er små sandkorn i deres creme .. Jeg oplever det samme med min. Først troede jeg det var sådan den skulle være, dog undret det mig! Men jeg se nu det ikke er meningen ..

  Mvh Tina

  04/04/2023
 • Jeanette

  Hej Anette, min creme fra SKIN LOSOPHY er der også korn i samt den er “tom” har rystet den mm. Jeg sender en mail til dem.

  04/04/2023
 • Charlotte B

  Jeg var en af de heldige der fik fat i denne skønne boks.
  Jeg har et spørgsmål til cremen fra Skinlosophy. Det føles som om der er en masse små sandkorn i cremen, når jeg smører den på ( det føles lidt ubehageligt) Ved du mon hvad de små “korn” er?

  03/04/2023
 • Dorthe

  Jeg har brugt dagcreme en gang og kan slet ikke forene mig med konsistensen. Det virker som om der er små korn i? Ikke behageligt på en sart hud som de ellers reklamere den er til. Så har en creme billigt til salg 💪💪

  03/04/2023
   • Dorthe

    Tusind tak. Det er virkelig service 🤩🤩. Jeg afprøvede den på flere familiemedlemmer igår – for at finde ud af om jeg tog fejl. Alle spurgte ind til de små korn der var i den. God påske

    04/04/2023
 • Tina Lohse

  Hej Anette 🙂

  Som Laura, har jeg også prøvet at købe
  skinlosophy. Men det lykkes ikke, betaling fejler og har lige fået en mail idag, at den mail jeg har sent til dem i fredags ikke kunne leveres

  Mvh Tina

  02/04/2023
 • Laura

  Hej Anette
  Siden du lagde dette indlæg op, har jeg forsøgt at købe skinlosophy, men det er ikke lykkes at købe eller få kontakt med dem. Det er du naturligvis ikke ansvarlig for, men hvis du kan prikke til dem, vil det være fint.

  Eller kan du anbefale en lignende dagcream?
  Kh. Laura

  01/04/2023
 • Anne-Beth Bennetsen

  Hej Anette
  Nåede desværre ikke månedens beauty box🙃 har i stedet lagt en ordre på pro:labs Eye lash serum, men koden EGF20 virker ikke.
  Håber du kan hjælpe

  01/04/2023
 • Mathilde

  Kæres Anette
  Jeg har været flittig bruger af din creme, lige siden den kom, men nu er jeg blevet gravid, og så er a-vitamin jo ikke så godt – eller er jeg så heldig, at der er kommer nye anbefalinger? 😄
  Kan du anbefale en anden fugtgivende creme, som er god til natten? Jeg har forsøgt at søge lidt herinde, men kan ikke rigtig finde noget.

  31/03/2023
 • Sarah Bruun

  Hej,
  Du har før anbefalet “inkey list egf vitamin c”, den er jo en rigtig god pris, som de fleste kan være med på. Nogle mærker sælger deres EGF produkter til en helt anden høj pris. Vil du hellere anbefale de dyre – altså er de bedre eller kan inkey list egf vitamin c præcis det samme og ligeså god som de dyre?

  31/03/2023
 • Vibeke

  Kære Anette

  Tak for dit arbejde og din måde at formidle “no bullshit beauty” på.

  Et spørgsmål: Jeg ville så gerne holde af Biotherms Life Plankton Elixir, men de gange, hvor jeg er begyndt på den, er det som om min hud slår mere ud. Er det bare et dårligt match for min hud – eller er der noget, jeg med fordel kan kigge på/forsøge?

  31/03/2023
 • Molly

  Kære Beautyspace. Det undrer mig hver gang , hvordan månedens box kan blive udsolgt så hurtigt. Det er svært at nå at skulle sidde klar med fingeren på bestil knappen kl 0700 om morgenen, når man også skal ud af døren for at passe sit arbejde. Jeg er ikke typen som SKAL have månedens box hver gang, har heller ikke økonomi til det. Men er der produkter, som jeg synes er spændende og interessante og som jeg tror passer min hudtype og mine ønsker, så er jeg interesseret og vil gerne investere i en box. Men desværre kan det så sjældent lade sig gøre, da jeg først når at læse min mail om aftenen efter arbejde. Er jeg mon den eneste som har det sådan?

  31/03/2023
 • Birgitte

  Som flittig bruger af ansigtscremen tænkte jeg på om man kunne forestille sig at den kom i en større økonomi udgave fx 100 ml?:)

  Mvh. Birgitte

  30/03/2023

Kom med kvit & frit på Beautyspace-holdet

Uafhængig skønhedsformidling for dig, der vil have dokumenteret viden om hud, hvad-virker-guides og hvordan fejlkøb undgås. Kun ord der gør dig klogere - og nå ja, besked som den første, når månedens Book’n’Beautyboks udkommer.

Tak for din tilmelding - du er nu på listen! Tilføj gerne hello@beautyspace.dk til dine kontakter, så du er sikker på at mails ikke går i spam.